![]() |
Cevap: Kayseri maci Adana'da !!!
bu olayin iyi yönü de ver kötü yönü de var,bence nerde oldugu önemli degil,üc puani alalimda isterse cin de oynayalim farketmez.
|
hm hadi hayirlisi bakalim,paylasim icin sagol.
|
[B]Bizde Adanaya akarız...
ne olur 5-6 otobüs taraftar olmazda 2-3 olur.[/B] |
tüh ya...o maça gitmeyi çok istiyordum..
|
[B]Maçı kazanalımda isterlerse feza oynansın.[/B]
|
bence daha çok sivasımızın menfaatine bir karar içerde galatasaraya vur kayseri maçını al %70 miş bitir işi
|
Kayseri maçının Adana'da oynanacak olması Sivasspor için bir avantajdır. Hem Kayseri taraftarından uzak kalacak ve serircisi fazla olmayacak hemde Sivasspora hasret bölge insanı ilk defa takımını izlemek için yoğun rağbet gösterecek. Dolayısı ile ben bu karşılaşma için 3 puan açısından Sivassporu avantajlı görüyorum. Ben, Kayserinin stad açılışının Sivas maçına denk gelmesini istemiyordum. çünki o havayla o staddan sivas zor çıkacaktı.
Umarım bu maçta 3 puanı alan taraf biz olacağız. iyi günler... |
kayseri-sivas macı adanada
[COLOR="MediumTurquoise"][B][I]kayserispor-sivasspor macı nın adanada oynanacagı ögrenildi
kayserisporun yaptıgı yeni statın yetisemediginden dolayı kayserisporun macları adana ankara antalya olarak belirtildi kayserisporun eski statı ise kiralanan tarihinin bittigi icin yıkılmaya basladı icin macları dısarda oynanacak[/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=cenan58;454846]Kayseri maçının Adana'da oynanacak olması Sivasspor için bir avantajdır. Hem Kayseri taraftarından uzak kalacak ve serircisi fazla olmayacak hemde Sivasspora hasret bölge insanı ilk defa takımını izlemek için yoğun rağbet gösterecek. Dolayısı ile ben bu karşılaşma için 3 puan açısından Sivassporu avantajlı görüyorum. Ben, Kayserinin stad açılışının Sivas maçına denk gelmesini istemiyordum. çünki o havayla o staddan sivas zor çıkacaktı.
Umarım bu maçta 3 puanı alan taraf biz olacağız. iyi günler...[/QUOTE] yanlış düşünüyorsun biz sivasta gs yi yenersek eğer butun sivas kayseriye akardı ama adana uzak olduğu için çok fazla giden olmaz sivastan |
[I][B][QUOTE=spainloco;454731]Taraftar destegi acısından kotu oldu kardes..[/QUOTE]
evet kardesim kayseride yigido genclik kayserii varr biz bu macı bekliyoruz biz en fazla adamı bu macta toplayacaktık üye kayıtları yapacaktıkk bunun neresi güzelll sivas taki adam kayseri yakın oldugu icin kayser,ide gelirr adana ya heer kez gitmezz bu cok kötü oldu n[/B][/I] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:30. |