![]() |
Cevap: Katıl Yarışmaya Kazan Hediyeyi !
Sitemiz 8 yasina giriyor. Kendi üyeligimde 3 yasina giriyor. Insan geriye bakinca günlerin ne cabuk gelip gectiginin farkina bile varmiyor. Sitemizde hem haberleri takip ettik hem arkadasliklar kurduk. Müthis insanlarla tanisma imkanimiz oldu, hatta kimileriyle Sivasspor macina beraber gitmek nasip oldu. Yalniz Istanbul temsicileriyle görüsemedik:D Insallah oda birgün nasip olur:)
Yarismalar da cok güzel paylasimlarin cikacagindan eminim. Yarismaya katilan arkadaslara basarilar dilerim. Nice 8 seneler dileklerimle noktayi koyuyorum:). |
;)
yarışmaya nerden katılılacaz bilginiz varmı |
[QUOTE=ultrayiğido58_1;461106];)
yarışmaya nerden katılılacaz bilginiz varmı[/QUOTE] [B]yarışmaya katılmak için kulübe gidip evrakları alcan ve ilçe bakanlıgına başvurcan[/B] |
[B]İnş Birincilik Aşkı Herkezı Kapladı. Hayırlısı Diyorum Ben de Yapacagım..
Kolay gelsın [COLOR="Red"]8[/COLOR] Yaşındayız.. Bir Ömür Geçecek Bu Sitede.. [COLOR="Blue"]Sivasspor.com.[/COLOR] [COLOR="Indigo"]Rüştü elmas[/COLOR][/B] |
[B]hımm her sene yapılan geleneksel yarışmamız katılabilirim bende ...[/B]:D
|
[QUOTE=ultrayiğido58_1;461106];)
yarışmaya nerden katılılacaz bilginiz varmı[/QUOTE] [B]Yapmış olduğunuz çalışmaları [email]mail@sivasspor.com[/email] adresine göndermeniz yeterli olacaktır.[/B] |
böyle bir çalışmaya gönül verenler tüm gardaşlara saygı ve hürmetlerimi sunarım. yarışmadaki amacı ödül olanlara gelince, menfaat için mi seviyorsunuz SİVASSPOR'u_???
herkes elinden gelenin eniyisini yapacaktır eminim... |
[B]Katılacak Arkadaşlara Şimdiden Başarılar[/B]
|
[B]8. yaşın mutluluğunu yaşadığımız bu günlerde sitemizde ilk kez düzenlenen bu yarışmaya tüm üyelerimizi davet ediyoruz. Bu tür tasarımları yapabilen bu işlerle ilgilenen arkadaşlar bu çağrımız hepinize...[/B]
|
nasil bir yarisma ne sekil katilabilririz saygilarimla
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:39. |