![]() |
Cevap: Sezer ve Balili`den GS Yorumu
göllü bir mac olacak belli Galatasaray 5 tane takacak gecen seneki gibi ;)
|
[QUOTE=bayhan;464114]göllü bir mac olacak belli Galatasaray 5 tane takacak gecen seneki gibi ;)[/QUOTE]
ÖNCE 1 BULUN SIV 2-1 gs.................. |
[B][COLOR="DarkOrange"]sizlere güveniyoruz.inşallah bu maçıda kazanacağız.tüm dualarımız sizinle[/COLOR][/B]
|
[B]Cumartesi gününü sabırsıkla bekliyorum Galatasaray'ı eli boş göndereceğiz....[/B]
|
[QUOTE=bayhan;464114]göllü bir mac olacak belli Galatasaray 5 tane takacak gecen seneki gibi ;)[/QUOTE]
"Papaz her zaman pilav yemez" diye bi laf var, hiç duymadın mı sen... Her şeyi biliyormuş gibi konuşamam fakat SİVAS'ımı galibiyete yakın taraf olarak görüyorum, inşallah bu sefer biz kazanacağız hemde [U]en az [/U]iki kere |
[QUOTE=ssozan;463862]SEZER İN 4 BÜYÜKLER E ŞANSI TUTUYOR
BALİLİ DE FORMDA MEHMET TE 4-5 MAÇTIR GOL ATAMIYOR(BU MAÇTA ATAR) MUSA DA MAÇA DAMGASINI VURUR BİLİCA DEFANSTA GEÇİT VERMEZ KALECİ PETKOVİÇ TAM FORMUN DA ZATEN YENİ TRANSFER KAMANAN DA OYNASA ASİST YAPAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM[/QUOTE] inşalahh buu söylediklerine yakışırr 10 numaraa zevkli birr maçç izlerizz... |
Balili kendine dikkat etmeli bence Geçen sezon Servetin darbesiyle omzu çıkmıstı yine buna yönelik davranıslar olucaktır nede olsa gsnin köpekleri hep aynıdır
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:53. |