![]() |
Cevap: Şampiyonluğa Olan İnancımız Nedir?
Bu sene kesinlikle şampiyon olacağız! Buna herşeyden çok inanıyorum..
|
kesinlikle şampiyon olacağız.öncelikle buna olan inancımız tam olmalı.çünkü inanç olmazsa başarı olmaz.
|
biz sampyion olabiliriz ama bizim önümüzü kesiyorlar
|
nezaman bir büyük takimi yenersek ozaman bir bahane buluyrlar
|
[B]Şampiyonluğa olan inancımız her geçen gün biraz daha artıyor.Hele Kayseri maçınıda bir kazanalım beni o zaman görün siz.[/B]
|
bız şampıyonluga ınanıyoruz kımsenın yapamadıgını bulent hocam yaptı ne sıyasıler sıvası tanıttı nede sıvasın gecmışi bunu bulent hocam ve başkanımz yaptı ınanıyoruz bıze şampıyonluguda cocuklarıyla beraber elele vererek başarıya imza atacaklar bızde zafer cığlıkları atacagız sıvası cekemeyenler gorecek.
|
geçen yılda buna benzer bir anket yapılmışdı ve 79 puanla şampiyon oluruz demişdim ligi 73 puanla 3. sırada tamamlamamız gerekirken masa oyunuyla 4 sırda yer aldık geçen yılki hesabımda 6 puan yanıldım oda konyada bırakılan 3 puan sondakkada gitmişdi o puan ve ankara gücü maçında bırakılan 2 puan bu maçları alıp gs ve fenerle berabere kalsaydık dediğim puanla şampiyonduk kısmet bu seneyeymiş bu yıl 73 puanla şampiyonuz.
|
Şampiyon olacığımıza inaçımız tam.İnşallah şampiyonuz bu sene.
GAYseriyle berabere kadık diye takıma laf söyleyenlere soruyorum.Hangi büyütülmüş takım onlarla oynadığı maçta puan kaybetmedi.inanın şu takıma biraz. |
[B]İnşallah bu sene şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz :D
Boşuna Söylemedik... Şampiyon Sivasspor...[/B] |
şampiyon olma umuduz var ve güçlü,
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:59. |