![]() |
Cevap: 9.halı saha maçı
[B]Hali sahayi ayarlamadiysak maci Pazar yapsak arkadaslar? Cumartesi Sivasin maci var Ligtv de....Ayrica Ankaraspo-Trabzonspor maci icin de stada gitmeyi planliyordum ama ayrlandiysa yapacak bi sey yok tabi :)[/B]
|
[QUOTE=myway;468509][B]Hali sahayi ayarlamadiysak maci Pazar yapsak arkadaslar? Cumartesi Sivasin maci var Ligtv de....Ayrica Ankaraspo-Trabzonspor maci icin de stada gitmeyi planliyordum ama ayrlandiysa yapacak bi sey yok tabi :)[/B][/QUOTE]
[B]Cumartesi gecesi Sivasa gidiyorum Pazar olursa ben gelemem. Ayrıca ayarlandı galiba maç saati. Sahaya yakın biryerde hep birlikte maçı izleyip halısahaya geçecez.[/B] |
abilerim kardeşlerim once ligtv den macı izleriz sonra halısahaya gideriz daha güsel olr
|
[B]Halı saha maçına gelecek arkadaşlar Gs Fb BJk forması giymesin. Bu rica değil kuraldır.[/B]
|
arkadaslar maça gelecekler 13:00 da sincan tren istasyonunda toplanıp kayserı-sıvas maçı ızlemeye gıtcez geleceklere duyrulur
|
[QUOTE=mesut_koçak_58;468851]arkadaslar maça gelecekler 13:00 da sincan tren istasyonunda toplanıp kayserı-sıvas maçı ızlemeye gıtcez geleceklere duyrulur[/QUOTE]
tmm mesut oyle yapalım...................... |
arkadaşlar isterseniz saat 1de sincan belediye iş hanının arkasındaki idda bayiinde kayseri maçını izleyip ordan sahaya geçelim toplu olarak ?
|
[QUOTE=tonusluyum;469335]arkadaşlar isterseniz saat 1de sincan belediye iş hanının arkasındaki idda bayiinde kayseri maçını izleyip ordan sahaya geçelim toplu olarak ?[/QUOTE]
[B]Sincanı bilmeyen arkadaşlar var (örnek: Ben) Trenle geleceğim için istasyonda buluşuruz sonra nerde izlenecekse maç oraya gideriz beraber. Halı sahadan fazla uzak bir yer olmaması koşulu ile.[/B] |
[B]Mesut kardoyu kesin gelecekleri yazabilir misin buraya? Ona gore bakalim eksik miyiz fazla miyiz...[/B]
|
[QUOTE=myway;469340][B]Mesut kardoyu kesin gelecekleri yazabilir misin buraya? Ona gore bakalim eksik miyiz fazla miyiz...[/B][/QUOTE]
[B]1-Hakkı 2-Mesut 3-Murat 4-Mustafa 5-Muhammed 6-Hursit 7-Keskin Abi 8-Tugay 9-Ahmet 10-Enes[/B] [COLOR="red"] 11-Mehmet Ali 12-Kadir 13-Volkan[/COLOR] [B]Siyahlar [/B]kesin , [COLOR="red"]Kırmızılara[/COLOR] haber verilecek. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:46. |