SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Irkçı Tezahürata Tepkisiz Kalma ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23384)

karahisarli 27.01.2009 23:08

Cevap: Maçta IRKÇI tezahurat yapan G.S'yi UEFA'ya

besiktas ta istanbul da berabere kalinca yine sivasa küfür etmisti bunlar onlarin son cirpinislari vede cok yakisiyor onlara

etzel1967 27.01.2009 23:10

gese camiasına ve taraftarına yakışan hareketler bunlar...aksi olsa şaşardım...futbolla siyaseti birbirine karıştırmamak gerekir...israilli revivonun bir zamanlar gesede oynadığını hatırlatırım...

D_Mrsic 27.01.2009 23:12

revıvodan harıc adamlar ozlerını unuttular.. galatasarayın kurucusu olan alı samı yende yahudı bır vatandasımızdır.. ama yaptıkları hem cok ayıp.hemde artık fıfa ırkcılık konusunda asla tavız vermıyor. BUYUK BASKAN LUTFEN BU KONU UZERINDE EGIL..

myway 27.01.2009 23:15

[B]Macin tekrarini istemek gibi bir kucukluk onlara mahsus..Sivasspor gibi buyuk bir takim boyle kucuk islere basvurmaz ;) Ezikligin bir gostergesi olarak bugun de irkciliga basvurdular onlar icin gayet normal seyler bunlar..!![/B]

etzel1967 27.01.2009 23:15

türkiyeye koro halinde küfürü, sahaya yağmur bombası atmayı, rakip takımın kalecisini satın alarak maçı 8-0 a bağlamayı, teşvik pirimi vermeyi hep gese ve camiası öğretmiştir...

D_Mrsic 27.01.2009 23:25

ben mac tekrar oynansın dıe demedım. sadece gururuma dokundu ettkılerı yaptıkları ırkcılık. bununda fıfada buyuk cezası oldugunu bılıyorum. bız bunun ustune gıtmelıyız.. hakkımız olanı sonuna kadar savunmalıyız. ne bu bole gslıler meydanı bos sanıp atıp tutuolar.. buyuk baskan bu ısın sonuna kadar bırakmazsa. ınanın cok degısık seyler. cok buyuk cezalar olabılır. puan sılınmekten saha kapatılması hatta ve hatta gelecek sene uefadan men e kadar gıdebılır...

Hasim 27.01.2009 23:38

aynı oyuncuları emre gibi kendileride çirkeflik yapmışlar. Böyle taraftarlık olmaz olsa olla çirkef taraftarlık olur. Bilicaya yumruk atan emreninde kırmızı kart görmesi gerekirdi. Sivas da bu adamı protesto edin

yigidoo 27.01.2009 23:41

Hocaya yapilan küfürler ne demeli !! peki Cok degerli hocamiza yapilan buyuk bir saygisizlik. birde halen Bu Cin Conlari tutan Sivasli varmidir acaba !!

candayanmaz58 27.01.2009 23:41

SİVASSPORLULAR OLARAK UEFA VE TFF YE BU KONU HAKKINDA MAİL ATMA KAMPANYASI BAŞLATALIM HAYDİ BEYLER...

yigidozan 27.01.2009 23:44

haftaya 90 dakika "IRKÇILAR DIŞARI" diye bağıralım.onları ayıplarına boğalım. ben tff'ye mail attım ırkçı tezahüratlar için. inşallah haftaya balili üç çakar da görürüm onları

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:39.