![]() |
Cevap: Çok Zorlu Maçlar
[B]6/6 yapmak bizi büyük bir ihtimalle şampiyon yapar tezine katılıyorum,Fenerbahçeye yenilmeden berabere kalırsakta çok iyi bir netice olur bence.Böylece onları tamamen saf dışı etmiş oluruz.[/B]
|
[QUOTE=muhsin koçak;476027][B]6/6 yapmak bizi büyük bir ihtimalle şampiyon yapar tezine katılıyorum,Fenerbahçeye yenilmeden berabere kalırsakta çok iyi bir netice olur bence.Böylece onları tamamen saf dışı etmiş oluruz.[/B][/QUOTE]
Düşüncelerine katılıyorum ve inşallah diyorum |
[B]bız ne vırajları aldık bu zorlu maratondanda en az kayıbla çıkmak dılegıyle.....[/B]
|
[QUOTE=hodrimeydan4107;475027]bı<e karsı oynadıgnız oyunu fb bjk oynayın cok zor ısınız cok boş alan bırakıosunuz bızım aptallar adam gıbı oynasydı ılk yarım saat farka gıderdık[/QUOTE]
yavaş biraz bizim kocaeli maçında oynadığımız oyun tamamen antıremandı. maç biran önce bitsinde eve gidelim dedik.sivas oyununu oynasaydı. inan 7-8 olurdu.takım çok yorgundu. |
[QUOTE=alisinan aslan;476033]yavaş biraz bizim kocaeli maçında oynadığımız oyun tamamen antıremandı. maç biran önce bitsinde eve gidelim dedik.sivas oyununu oynasaydı. inan 7-8 olurdu.takım çok yorgundu.[/QUOTE]
Evet bence çok doğru Kamanan ve Balili 2.yarı koşmadı Zaten Oyun farka gitmesin diye Thum Oyuna girdi |
[QUOTE=hodrimeydan4107;475027]bı<e karsı oynadıgnız oyunu fb bjk oynayın cok zor ısınız cok boş alan bırakıosunuz bızım aptallar adam gıbı oynasydı ılk yarım saat farka gıderdık[/QUOTE]
Hodromeydan4107 kardeşim bana Petkoviçin yere yattığı tek bir posizyon gösterir misin maçta? Petkoviç takım elbisesiyle çıkmış olsa yine aynı elbiseyle maçtan sonra arkadaşının nikahana katılırdı. |
[QUOTE=muhsin koçak;476041]Hodromeydan4107 kardeşim bana Petkoviçin yere yattığı tek bir posizyon gösterir misin maçta? Petkoviç takım elbisesiyle çıkmış olsa yine aynı elbiseyle maçtan sonra arkadaşının nikahana katılırdı.[/QUOTE]
:D:):rolleyes:;) heheheh :D:):rolleyes:;) |
[B][QUOTE=hodrimeydan4107;475027]bı<e karsı oynadıgnız oyunu fb bjk oynayın cok zor ısınız cok boş alan bırakıosunuz bızım aptallar adam gıbı oynasydı ılk yarım saat farka gıderdık[/QUOTE]
kardesim biz futbolumuzu her takıma aynı oynuyoruz eger takım ayırsa idik biz burda olamazdık biz bu sahada feneride yendik gsyide hic fark etmiyor eger iyi top oynasa idiniz alırdınız macı ama oda sizin sorununuz bizim icin takım ayırma yokturr[/B] |
[B][COLOR="Red"]BİZDE BU EKİP OLDUKÇA EVEL ALLAH HEPSİNİN HESABINI KESERİZ.[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=oguzhan_1616;476023]Kocaelisporlu arkadaş onun için mi 2 maçıda 2-0 yenildiniz onun için mi 17.siniz sizi küçümsemiyoruz ama herkes artık Sivasspor'un büyük takım oldugunu bilmeli ve kabul etmeli 3 Büyüklerde Bu Kadro ve bu para olsa ne yaparlar acaba şuan bile yapamıyorlar bizim yaptığımız başarıyı[/QUOTE]
kuçumsuyemezsın zaten sıvas kım kocaeli kım |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:56. |