|  | 
| 
 Cevap: GOOGLE'de SivaSSpoR ' umuza tıklama rekoru [QUOTE=yusuf caygöz;476073]siz devam edin googleden girmeye sivas birinci olacak diye öteyandan google yani yahudiler kazansin  tabi sizin cebinizden birsey cikmiyor ama dunyada sözsahibi oluyorlar. Arastirin bakalim google babasinin hayrinami arama motoru cikartmis.[/QUOTE] Sergey Brin ve Larry Page Yahudi mi? Arastırıyım... | 
| 
 Cevap: GOOGLE'de SivaSSpoR ' umuza tıklama rekoru [QUOTE=yusuf caygöz;476073]siz devam edin googleden girmeye sivas birinci olacak diye öteyandan google yani yahudiler kazansin  tabi sizin cebinizden birsey cikmiyor ama dunyada sözsahibi oluyorlar. Arastirin bakalim google babasinin hayrinami arama motoru cikartmis.[/QUOTE] googleden araştırma yaparken böyle demiyorsunuz | 
| 
 Cevap: GOOGLE'de SivaSSpoR ' umuza tıklama rekoru [QUOTE=oguzhan_1616;476081]Sergey Brin ve Larry Page Yahudi mi? Arastırıyım...[/QUOTE] Evet Yahudiler ve biz her arama motoruna her tıkladığımız da para kazanıyorlar ne yapalım kullanmak zorundayız:confused: | 
| 
 Cevap: GOOGLE'de SivaSSpoR ' umuza tıklama rekoru [QUOTE=mustafa_kavak58;476050]nerden görüyon tiklama orani kac oldunu yada yükseldini[/QUOTE] Bildiğim kadarıyla yıl sonlarında google açıklıyor..sıralamayı bu 2008 de gs birince sivas 6. veya 5.ydi galiba ...!!! | 
| 
 Cevap: GOOGLE'de SivaSSpoR ' umuza tıklama rekoru Sivasspor.com'a girmek için günde 5 kez falan yazıyorumdur... | 
| 
 Cevap: GOOGLE'de SivaSSpoR ' umuza tıklama rekoru Güzel kardesim sahislarinan sorunumuz yok ayrica irkcida deyilim insan olan her insan iyidir .Ama insansa sen bu kurulusunun neye hizmet ettigini bilmiyonki böyle konusuyon simdi baliliye kim ne dedi,gittide gazzeli kardeslerimizimi vurdu.Malesef dunya capindaki butür sirketler finansmanlik yapiyor. Gazzedeki kardeslerimiz vuruluncada sokaklara dükulürsunuz vatan millet sakarya diye.kusura bakma rahatsiz olduysan | 
| 
 Cevap: GOOGLE'de SivaSSpoR ' umuza tıklama rekoru ben hergün enaz 6 7 kez googleden giriyorum siteye | 
| 
 Cevap: GOOGLE'de SivaSSpoR ' umuza tıklama rekoru [B]okulda evde  her yerde günlük girmeden duramıyorum herkes günde 5 kere girse kırarız rekoru evelallah[/B] | 
| 
 Cevap: GOOGLE'de SivaSSpoR ' umuza tıklama rekoru ben aynen öyle yapıyorum...googledan giriyorum... | 
| 
 Cevap: GOOGLE'de SivaSSpoR ' umuza tıklama rekoru [FONT="Garamond"][B]Google'de zamanla olur bu gibi işler. Galatasaray yaz Galatasaray siteleri çıkıyor. Sivasspor yaz Sivasspor siteleri çıkıyor. Baktığın istatistliktir.[/B][/FONT] | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:33. |