![]() |
Cevap: Taraftara Sitem
[B]bahsedılen konus bızım acı gerçeğimiz....bide çok güzel söz sölemiş
'Sivasspor'u sevmek öyle lafla sözle olmaz! Ben icraata bakarım, maalesef şu ana kadar da bir icraat göremedim...' şampıon olana kadar oynayın sonuna kadar bız varız ölene kadar bırımız kalana kadar... [/B] |
stada gelen cogu taraftar sınamaya gelırmıs gıbı gelıyolar
:mad: |
[B]Taraftarım maskarası olan değil otoriter bir amigo lazım önce[/B]
[B]Yenilen takımın taraftarı maç bitmeden stadı terkeder benim bildiğim. Ama Kocaeli maçında bizim taraftarımız (!) maç bitmeden çıkmaya başladı. Özellikle lig tv nin yayınladıgı maçlarda şehrimizi ve takımımızı bu şekilde rezil etmeye kimsenin hakkı yok. [/B] |
Bence Stada gidenler Taraftar değil seyirci
bunlar karılarının dırdırın dan kurtulmak için gelıyor yoksa bosa sivas gooooooooool atısın sivas sivas derler yopksa yok takım dediğin 90 dk susus maz |
Taraftarı yönetim istemiyor yönetim çekirdekçi tayfa istiyor.
|
Abdullah Yiğit kardeşimiz çekirdekten yetişme sanatkar çırakları olurdu, aynen onun gibi sivasspor'a ciddi anlamda gönül vermiş bir gazeteci kardeşimiz
kendisi benimde katıldığım serzenişleri, düşünceleri, taraftar ve seyirci kavramlarını defalarca dikte etmiştir. hak vermemek mümkün değil. lakin konunun bir açık oturumla tartışılması elzemdir. stada çekilen sivaslıların kaçta kaçı kombine biletli, kombine biletlilerin sayısı kaç yıldır sivassporu yakından takip edip, maçlarına geliyor bu konulara bakmak lazım. hep destek, tam destek sağlayacak taraftar, 12. adam kuvvetini malesef tam anlamıyla sahaya yansıtamıyor hemen hemen her maçımızın galatasarayla oynadığımız kupa maçı gibi olması gerekmez mi ümit ediyorum bu sorunları da aşacağız |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:58. |