![]() |
Cevap: Bursa Öncesi Neşeli İdman
[QUOTE=FANATIK YIGIDO;476926]futbol takim oyunudur mili takim neyapdiki mehmet yildiz neyapsin son 10 dakkakala oyuna alindi ayagina top bile zor geliyodu[/QUOTE]
vallaha ilk 11 e katacak öyle bakacak yoksa çözümü yok bunun |
[B]ya şu mehmet yıldızı bi kalemde sildinizya başk bişey demiyorum.fenerbahçe bile maldonadoya 2 yıl katlandı ,bu anlayışdan kurtulmanızı temenni ederim
ayrıca mehmet yıldız ayağına top gelmediki bir iki kez tek pas yaptı zaten o zeminde buz balerinleri bile duramazdı.[/B] |
:)bursa maçını yenip sivasa dönecez
sonucu görebiliyiorum 6-2 |
[COLOR="SeaGreen"][B]haydi yigido bu zor karsılasmadan güzel bi galibiyetle dönelim..........[/B][/COLOR]
|
bursa maci 1-O olsun bizim olsun 6 gol atmakdansa altimaci kazanmak daha hayirli olur
|
bu maçı ALLAH ın izniyle rahat alırız.
niye mi:lig de ki tüm maçları izledim özetlerini de izledim bizim kadar güzel defans yapan başka takım yok. ikincisi bizim oyuncularımız gibi delici forvetleri yok ve kardeşlik hiç yok. inşallah lig kupa ve avrupa şampiyonuda oluruz inşallah. |
ZORUN TAKIMIYIZ BIZ ZORLARI BASARARAK BURALARA GELDİK...
|
inşallah hocam geçen sene kaçan şampiyonluk bu sene gelecek
|
GÖRÜLÜYORKİ BURSA MAÇI ÖNCESİ MORAL MOTİVASYON İYİ İNŞALLAH KAZANAN TARAF BİZ OLURUZ.SERGİO DA GÜZEL FUTBOLCU UYUM PROBLEMİDE YOK.NİYE FORMA ŞANSI BULMUYOR.OYNARSA İNANIYORUMKİ FAYDASI DOKUNUR...
|
beyler işimiz zor eksiğimiz çok inşallah başarırız yeneriz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:33. |