![]() |
Cevap: İzmirli Yiğidolar; Polar yaptırıyoruz!
bana kalırsada 3 ve 4 güsel.. tabi 3.formadaki 35 de 58 olursa kesınlıkle 3 ama 35 kalacaksa 4.beyaz en güseli.. kapşonlu olmasıda daha mantıklı.kıbrıslı arkadaşa katılıyorum.emeğinize sağlık şampiyon sivas..
|
arkadaşlar bu çalışmanızı çok beğendim çift yönlü kullanılsa içi beyaz dışı kırmızı .
patentli ürünmü olaçak yoksa korsanmı aslında mağzamıza gubetteki hemşerilerimiz toplanıp böyle siparişler ver bilse çok güzel olur |
[QUOTE=Kibrisli;479743]Kırmızı polarları ultraslan kullanıyor o bakımdan uzaktan bile göründüğünde bizi hatırlatacak bir marka yaratmamız inancındayım o bakımdan beyaz modeli beğendim.... Bunun yanında isterseniz stilist arkadaşlarım var bir model çizdirebilirim... Bir de buna kapşonda lazım, kapşonsuz olmaz polar....
Saygılar... Not: o 35'e bende karşıyım, uymamış bence....[/QUOTE] Abi senin sözün ayrıca bi önem taşıyor bizim için polarlar hepimize olcagı için 35 yazısını 58 yapabiliriz. İzmirli yiğidoların kararları daha çok önem taşıyor. Buarada polar tasarımı yaptırabilirsen yaptır onada bakalım abi |
[QUOTE=GokhanTurna;479789]Abi senin sözün ayrıca bi önem taşıyor bizim için polarlar hepimize olcagı için 35 yazısını 58 yapabiliriz. İzmirli yiğidoların kararları daha çok önem taşıyor. Buarada polar tasarımı yaptırabilirsen yaptır onada bakalım abi[/QUOTE]
MERHABA GÖKHAN KARDEŞ İSTDER İN POLARLARIN İMALATINI SARILAR TEKSTİL OLARAK BEN YAPTIM İMALAT KONUSUNDA SIKINTINIZ OLURSA KOLİ TESLİM YAPIYORUZ SİZ İZMİRDEN MALİYET ALIN BİRDE BEN VEREYİM HANGİSİ DAHA UYGUNSA ONA YAPTIRIN BANA ULAŞMAK İÇİN [email]sarilartekstil58@hotmail.com[/email] SAYGILARIMLA MURAT SARI |
2. model çok hoş bende isterim Uludereye gönderin ödemeli arkadaşlar size zahmet olmazsa tabiki ÇOK İSTİYORUM TAATİLDE SİVASA GELDİM SITAT'TAN ALAMADIM KAPALI İDİ OKULUN ADRESİNİ YAZARIM İSTERSENİZ
|
[QUOTE=sarilartekstil;479790]MERHABA GÖKHAN KARDEŞ İSTDER İN POLARLARIN İMALATINI SARILAR TEKSTİL OLARAK BEN YAPTIM İMALAT KONUSUNDA SIKINTINIZ OLURSA KOLİ TESLİM YAPIYORUZ SİZ İZMİRDEN MALİYET ALIN BİRDE BEN VEREYİM HANGİSİ DAHA UYGUNSA ONA YAPTIRIN BANA ULAŞMAK İÇİN [email]sarilartekstil58@hotmail.com[/email]
SAYGILARIMLA MURAT SARI[/QUOTE] Murat abi zaten ilk görüşcegimiz kişi siz olcaksınız. Ama biz İSTDER tarzı polar düşünmüyoruz.Yiğidogençligin tarzında bi polar düşünüyoruz sizin için sorun olmaz herhalde. Ayrıntıları Yalçın abi sizle konuşcak zaten |
[QUOTE=Kibrisli;479743]Kırmızı polarları ultraslan kullanıyor o bakımdan uzaktan bile göründüğünde bizi hatırlatacak bir marka yaratmamız inancındayım o bakımdan beyaz modeli beğendim.... Bunun yanında isterseniz stilist arkadaşlarım var bir model çizdirebilirim... Bir de buna kapşonda lazım, kapşonsuz olmaz polar....
Saygılar... Not: o 35'e bende karşıyım, uymamış bence....[/QUOTE] Burak kardeşim senin de fikirlerin güzel. Arkadaşlara başka alternatif hazırlatabilirsen iyi olur. Benim de aklıma şöyle bir şey geldi. Model 2'ye ön tarafında ki izmirli yiğidolar yazan yere küçük ebatta üste 35 yazının altınada 58 yazabiliriz. Model 3 deki 35 çok büyük olmuş gerçekten. Baktıkça daha çok dikkatimi çekti. Ayrıca Kırmızı olması, tribünlerde daha bir canlılık veriyor. Hemde psikolojik olarak etkisi var. Bu kanıtlanmış bir bilim verisi. Kırmızı saldırganlığı ve canlılığı etkilediği için futbolcular üzerinde daha bir olumlu etki yapıyormuş. AYK |
[QUOTE=gül5858;479791]2. model çok hoş bende isterim Uludereye gönderin ödemeli arkadaşlar size zahmet olmazsa tabiki ÇOK İSTİYORUM TAATİLDE SİVASA GELDİM SITAT'TAN ALAMADIM KAPALI İDİ OKULUN ADRESİNİ YAZARIM İSTERSENİZ[/QUOTE]
Yapalım siparişleri hallederiz Gül o konuda sıkıntın olmasın;) |
35 OLMAMIŞ AMA 4 NOLU MODEL GERÇEKTEN GÜZEL
|
[B]Model 5[/B]
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/1535/model5ar0.jpg[/IMG] [B]Model 6 [/B] [IMG]http://img16.imageshack.us/img16/5044/model7tl0.jpg[/IMG] 2 model daha eklendi. Model-5'te ön tarafta izmirli yiğidolar yazan yerde 35 ve 58 rakamları ilave edildi, Model-6 da ise önde ki beyaz bant kısmına izmirli yiğidolar yazıldı. AYK |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:51. |