![]() |
Cevap: İlk Rota Es-Es
kazanmak için önce inanmak gerek
|
[QUOTE=Shan58;479858]Bülent Hocam zor rakip diyipte futbolcuları strese sokma lütfen.
Es Es iyi olabilir ama sivasspordan daha iyi değildir. Rakip zor diyince futbolcular savunma yapmak zorunda kalıyor. Geçen hafta Bursayı çok rahat yenebilecekken 2 puanı bıraktık zor rakip diyip. Oysa biraz bursanın üzerine gidip biraz saldırsaydık çok rahat alacaktık maçı.[/QUOTE] ya lige 12yıl sonra çıkmış bi takım olarak beklentilerin üzerine çıkmış bi takımız siz asıl bizi seneye göreceksiniz sanki bi denizlispor bi rizespordan bahseder ESESi küçümser bi hava seziyorum sitenizde bu yıl geçiş senemiz seneye tekrar özlenen arzulanan EFSANE ESKİŞEHİRSPORUMUZ dönecek buna emin olun |
ve istanbul dükalıgında yine oyunlar dümenler başlıcak ve eskisi gibi kaçacak delik arayacaklar
|
[QUOTE=adıge26;479927]Şu takım ismini duzgun yazmayı ne zaman ögreneceksiniz kardeşim.Biraz saygılı olun[/QUOTE]
canınızmı sıkılıyor yani yazacak bişey bulamıyorsunuzda bunlarımı yazıyorsunuz.acele ile yazıldığından olur böyle şeyler. adamcağız kötü bişeymi yazmış yani.. |
[QUOTE=by_hunter;479848]her maça ayrı ayrı bakmak lazım bu maçlar zincirin birer parçası bırı olmadan dıgerıne gecemezssın...[/QUOTE]
[B]Yasin abicim sana hayırlı teskereler inş ALLAH`ın izniye seneye bu zamanlar bende askerım.. Hayırlısıyla git gel.![/B] |
[B]Eses Güçlü bir rakip inş güzel bir skorla maçı alırız...![/B]
|
[QUOTE=alpESES;479939]ya lige 12yıl sonra çıkmış bi takım olarak beklentilerin üzerine çıkmış bi takımız siz asıl bizi seneye göreceksiniz sanki bi denizlispor bi rizespordan bahseder ESESi küçümser bi hava seziyorum sitenizde bu yıl geçiş senemiz seneye tekrar özlenen arzulanan EFSANE ESKİŞEHİRSPORUMUZ dönecek buna emin olun[/QUOTE]
kardeşim inşallah eskişehirsporda iyi duruma gelir ve süper ligde kalıcı olur. inşallah anadolu takımları artık sıradan averaj takımı olarak görülmezler. ama şunu hiç bir kimse inkar etmesin. sivasspor süper ligde kalıcı ve sürekli şampiyonluğa oynayan bir takım hüviyetini kazanmıştır. buda böyle devam edecektir.anadolunun tek büyüğü artık sivasspordur. trilyonlar harcanarak değil yüreğinizle oynayarak bazı ünvanları alırsınız. sivasspor bunu başarmıştır. bir anadolu efsanesi olmuştur. darısı sizlerin başına.. |
bu maç bizim 3-1 zaten youla ile batuhan yok onlarda . forvete de koyacak başka adamları yok . olsada maç gene bizim. trabzon ensemizde
|
ESKİŞEHİR'İ SEVERİZ BİZ ONLARI YENERİZ!!!
HİÇÇ!! GÖRMEDİM!! HİÇÇ!!DUYMADIM!! HİÇÇ!!ÜZÜLMEDİM!! MAÇ 3.1 BİTECEK |
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;479966][B]Yasin abicim sana hayırlı teskereler inş ALLAH`ın izniye seneye bu zamanlar bende askerım..
Hayırlısıyla git gel.![/B][/QUOTE] sagolasın ahmet desene benim torun olucan :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:26. |