![]() |
Cevap: Sivasspor`da Kart Alarmı
yukaridaki resimdeki rengler biraz kotu olmus galiba.....Sari lacivert.....Bu renglerden bize ne zaman hayir gelmiski simdi de gelsin....
|
LUZUMSUZ GORULEN BU KARTLAR BENI BIR SIVASLI OLARAK COK RAHATSIZ EDIYOR VE NET SOYLUYORUM OZELLIKLE SEDAT IN GORDUGU SARI KART PROFESSIONEL E YAKISAN BIR KART DEGILDI BU TUR KARTLARI YEMEMEMIZ GEREKIYOR
|
Kart konusunda daha dikkatli olmamız gerekiyor.Lüzumsuz kartlara gerek yok.
|
kart çok önemli apo nun kart görmemesi lazım. türkiyede nerdeyse onun gibi bindirme yapan oyuncu yok . fb maçında bize çok lazım
|
HAKEMLERİN BİZE GOSTERDİGİ KARTLARLA RAAKİBE GOSTERDİGİ KARTLAR ARASINDA AYKIRILIK HADDİNDEN FAZLA TABİKİ BİLEGİNİN GUCUYLE YANEMEYECEGİNİ ANLAYAN İSTANBUL KOPEKLERİ BU KUSTAHLIGA BAŞLIYO
AMA TOPÇULARIMIZA DA SABIR DİLİYORUM.................. |
Aman dikkat hele bundan sonraki maç fb deplasmanı..Çalkantılı bir dönemden geçiyorlardı fakat yavaş yavaş toparlanmaya başladılar..Özellikle abdurrahman çok dikkat etmesi lazım bence
|
[COLOR="DarkOrange"][B]haftaya fener macı var
aman dikkatt!!!!!!!!!!![/B][/COLOR] |
[B][COLOR="Blue"]aman kartlara ve hakemlere dikkat etmeliyiz.boşboşuna lüzumsuz kart görmeyelim.[/COLOR][/B]
|
zorlu maçlar başlıyor artık dikkatli olmamız lazın
|
TOPÇULAR NE KADAR DİKAT ETSE HAKEMLERDE RAKİPTE BİZE TERSLİ YAPIYO
MESELA GALATA MAÇI BARİZ SARI KART GOSTERECEGİ YERDE HAKEM GOSTERMEDİ BİZİM TOPÇU SİNİRLENDİ DİYE HAM RAKİBE HEMDE KENDİNE GOSTERDİ İKİ KERE OLDU AMA BAROŞ HAKEME İTİRAZ EDE EDE ABDURRAHMANA ZORAKİ GOSTERDİ AMA BAROŞA KART YOK |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:27. |