![]() |
Cevap: Fenerbahçe İle 8. Randevu
istnbl daki şansızlığımızı bu maçta kıracaz
|
tarih se tarih yazdık yazıyoruz zaten daha çok geleceğiz daha çok yeneceğiz, sırayla hepsini şişe dizeceğiz :)
|
[B]Fenerbahceyi bu hafta ve kupa macında yenmeliyiz ben bir yiğido olarak vazifemi yapacağım stadyumda yerimi alacağım avuçlarım patlıyana kadar alkışlayıp sesim kısılana kadar bağıracağım imkanı olan herkesi bu maca gelmesini istiyorum bu macta tarih yazacağız takımı yanlız bırakmayalım[/B]
|
[B]hiç bahaneye gerek yok
fener denen bu takım şu an en kötü sezonlarından birini yaşıyor biz ise tam tersi en iyi sezonumuzu yaşıyoruz 2 kere 2 eşittir 4 bu şartlarda maçı almamız gerekiyor ama hocanın açıklamaları beni kaygılandırdı açıkçası yarın saraçoğlunda sivasımızın galibiyetini görmekten başka düşüncem yok...[/B] |
........2.galibiyet bizi bekliyor.........
|
bu maci kaybetmekmi asla aklimin ucundan bile gecmiyor , ben farkli yenecegimizi düsünüyorum 4.1 sivas galip , kamanan 2 gol mehmet yildi 1 gol bir golde balilii macin skorunu söylemek erken oldu ama neyse süpriz olsun ;)
|
Ben bir sivaslı olarak fenerbahce macından bu kadar ümitli olamıyorum olaya cok kuşkucu yaklaşıorum.Sanki bu mac gecen sene şampiyonlugu kendi ellerimizle verdigimiz mac gibi olcakmış korkusu var içimde inş böle bişi olmaz.....
|
haydi be yiğidom sen fethedersin istanbulu
|
Bilet bulabilecekmiyim?
Abiler ablalar helpin yaw! Fakir Sivasspor kuruluduğundan beri fanatik destekçisi idi. (idi demem sonraki yıllarda başka diyarlarda başka meşgalerlerden). 70 lerin ortalarından beri epey soğumuştum futboldan lakişn son iki yıldır şehrimizin takımının olğanüstü başarısına kayıtsız kalamaz idim. 35 yıldır maça gitmeyen taraftar olrak Sivas'!ın Istanbuldaki Fener maçlarını stadda izledim! Ama cahilim bilet nerden alınır. rakip tribün neyinm nesi konularında. Biletix'e sordum. Bilet yok abi dedsiler. Şimdi bu ne demek? Stada gidersem "1rakip" bileti alabilirmiyim? Nasıl dönüyor bu işler? Komplo mu var bunda da? Şaka değil gerçekten bilenler beni aydınlatabilir mi? Kestane kebap, acele cevap! İmza: Bel fıtığı, prostat ve bronşitli vaziyette stadın önünde üç saat bekleyip eli boş dönmek istemeyen bir ihtiyar yiğido |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:14. |