SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ''Arzulamadığımız bir skor oldu..'' (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24189)

yigido_musta 04.03.2009 23:35

Cevap: ''Arzulamadığımız bir skor oldu..''

artık bu macı bır an once unutmamız ve onumuzdekı maca hazırlanmamız gerekıor !!!

MeXeS58 04.03.2009 23:35

FENERIN ARKA BAHCESI DEMESINDEN BIKTIK MILLETIN HOCAM YA SEN BUNLARI DESTEKLEYECI YORUMLAR YAPMAN GERCEKTEN SINIR BOZUCU HOCAM BEŞİKTAŞI VE GALATASARAYI KIZDIRACAK LAFLAR SOYLUYORSUN AMA IS EZIKLERE GELINCE O GUZEL AGZINDAN NICIN FENERI RENCIDE EDECEK UZECEK SOZLER CIKMAZ

ORNEK OLARAKK:Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un dünkü sözleri ortalığı karıştırdı. Galatasaray’ın Fenerbahçe; Beşiktaş’ın da Liverpool yenilgilerini hatırlatarak, “5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz, 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz” sözleri olay yarattı. [url]www.fanatik.com.tr’de[/url] yapılan 100’ün üstündeki yorumlarda genç hoca ağır bir dille eleştirildi:

Sivas’a karşı bir antipati oluşturuyor. Kişisel görüşleri takıma mal oluyor.
Onur Davran

2 sene önce Sivas mı vardı? Biraz ayağınız yere bassın!
Onur Biçer

Sivas takımını nefret ettirmek mi istiyorsunuz?
Asaf Ergun

Bülent Uygun kendini Maurinho sanıyor. Hakem ve şans yardımıyla zirvedesiniz. Kimi ezerek yendiniz ki bu ligde?
Emil Orucov

Bu ne biçim anlayıştır anlamadım. Bir Türk antrenör böyle derse ne olacak bizim futbolumuzun hali...
Murat Karakuş

Galatasaraylıyım ama Sivas şampiyon olacağına son maç çelme takalım, Fener olsun, kim olursa olsun.
Oğuz Kağan

Fenerbahçe’ye yenildiğin hafta gündemi değiştirip konuyu başka taraflara çekerek başarısızlığını örtmeye çalışma.
Emre Ekler

Sen onla bunla uğraşacağına Fener’e nasıl teknik direktör olurum diye uğraş. Senin için Sivas amaç değil araçtır. Bunu inkar et elini öpeyim.
Bilal Erdemir

Bizim maçtan önce hepiniz Sivaslıydınız.
Uğur Akça

Bir Şampiyonlar Ligi’ne git.Ondan sonra görelim kaç tane yiyeceksiniz.
Mert Yıldız

BOYLE YAPARAK COGU INSANI KARSINA ALIYORSUN VE SIVASSPORU DUSMAN TAKIM OLARAK GOSTERIYORSUN FENER HIC 5 YEMEDI MI YEDI DAHA 2 AY ONCE ARSENAL DEN 7 YEMEDI MI YEDI PEKI BUNLARI NIYE SOYLEMIYORSUN BEE HOCAM YAPMA GOZNUNU SEVEYIM EZIK SEMPATIZANI HOCA ISTEMIYORUM ARTIK OZ VE OZ SIVASSPORLU OL YOKSA SEZON SONUNDA VEYA 1 GUNB FENERE GITME HAYALIN OLDUGU ICIN MI FENERE LAF SOYLEMIYORSUN HICC

kadirakin58 04.03.2009 23:35

bülent hocam. bu takımı büyük hizmetler veriyorsunuz. ama şu bir gerçek ki fenerbahçe maçı öncesinde takımız aleyhine tek bir düdük çalındığında bağıran, tepkisini gösteren, maç boyunca sürekli taktik veren sizsiniz! peki fenerbahçe maçındaki bülent uygun kim? sadece direğe yaslanmak mı, bu siz misiniz. inanamıyoruz. sadece sizin heyecanınız takımı ateşlemeye yeterken, neden bütün maç boyunca tv den maç seyreder gibi maçı seyrettiniz. bülent hocam, takım bu noktaya geldiyse, şuan ligin zirvesindeysek bu sizin eseriniz. ama neden fenerbahçe maçlarında sanki bülent uygun değil de bambaşka biri teknik direktörümüz oluyor. eğer gerçek bülent uygun olursanız ben eminim sivasta feneri 2-0 yener ve turu geçeriz, ben inanıyorum, siz de inanın, ya da inanmak isteyin. eğer fenerbahçe maçlarında bülent uygun gibi takımı yönetmeyecekseniz bırakın fenerbahçe maçlarını türbünden izleyin yardımcınız teknik direktörlük yapsın. ligdeki bütün takımlara karşı fırtına gibi estirdiğiniz sivassporumuzu fenerbahçe karşısında da etkili görmek istiyoruz.

Agcalli 04.03.2009 23:35

Kupada Fenerin olsun, lig şampiyonluğu da 4 eziklerin olsun.. Biz onurumuzu koruyalim, mertliğimiz daim olsun o bize yeter..

zaralı ulkucu 04.03.2009 23:36

+++++++++++58 bu kadar ---------------

FANATIK YIGIDO 04.03.2009 23:40

umarim buyenilgiler onumuzdeki oynuyacagimiz lig maclarinda devam etmez iyi oynadigimizi dusunuyorum sansiz goller yedik ama neden fb icin cok rahat maclar oldu demekki hala gecen mactan ders cikaramamisik buyenilgiler lidere yakismaz icimizyandi

Dark Force 04.03.2009 23:45

[B]Yenilmiycez diye bişey arkadaşlar bu sonuçlar ne kadar zor gelsede alışalım
Fener istediğini aldı ama onların tuzağına düşüpte hocamızı ve takımımızı yıpratmayalım önümüzde önemli lig maratonu var...[/B]

yigido yakup 04.03.2009 23:46

bülent hocayi bu du gibi durumlarda elestirmek kolay ama ben bu mactan sonra destegin enüst seviyede olmasi gerektigi kanisindayim.evet bülen hoca 2. devre oyuncu degisiklikleri yapmadi ama su yedigimiz gollere bir bakin hemen hemen hepsi kisisel hata cok yüksek motivasyonla oynayan sedat deniz in top almasina mani olamadigi gibi basit bir calim yiyerek sut sansi veriyor 2. golde petkovic nasil olurda o topu cikip almaz allah askina yani bu son haftalarda petkoda gene yan top zaafi basladi.gelelim 3. gole devid 50 metre top sürüyor balili yaninda kosuyor refakat ediyor guiza orda iki tane stoper arasinda top aliyor devid i kovalayan balili biraktigi icin david bos pozisyonda golu atiyor.simdi gelin bülent hocayi bu yenilen goler icin elestirin hayir yapamazsiniz buna hakkiniz yok.bence bu hatalar asiri motvasyondan kaynaklaniyor bülent hoca asiri derece feneri yenmek icin konsatre olmustu vede isler ters gidince insan yikilip kaliyor bülent hoca da fener maclarinda veya kritik maclarda genelde böyle oluyor bülent hoca daha cok tecrübe kazanacak bizlerde insallah bülent hocayla cok kupalar kazanacagiz.SIMDI DESTEK ZAMANA.PAZAR GÜNÜ ANKARA MACINDA SONUNA KADAR DESTEK:

kubilay68 04.03.2009 23:47

valla bulen hocamizi severiz sayari ona cok sey borcluyuz ama nedense bu son iki fener maclarinda hic on pilana cikmadi nasil baska buyuk takimlarla oynarken kulubeden cikip nerde ise sahaya girecek oluyodu oyunculara taktik veriyodu gs macinda neler yapiyodu hepimiz gorduk sahit olduk bu fener baclarinda nedense tam tersi kulubede cakili kaldi durdu mac sonralari hakemler hakkinda olumlu olumsuz konusuyordu simdi ise hic BULENT HOCA AYIPTIR FENERIN DEGIL SIVASIN EKMEGINI YIYOSUN SIMDI he bu arada akil almaz oyuncu degisiklikleri yapiyodu hic bisey anlamadim.

FANATIK YIGIDO 04.03.2009 23:50

bu macta bilica mukenmel bir gol atti ama sevinemedim sunki iki dakika sonra gol yiyeceyimizi hissettim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:18.