![]() |
Cevap: 4 Eylül İmparatoru Bekliyor
[QUOTE=hiko58;491000]FATİH TERİMİN TAKIM AYRIMI YAPACAĞINA İNANMIYORUM.GS FB BJK TS AYRIMI YAPACAK KADAR KÜÇÜK BİR İNSAN DEĞİL O. ADINI DÜNYA FUTBOL TARİHİNE YAZDIRMIŞ BİRİSİDİR.GURUR DUYARIZ.[/QUOTE]
KİM FATİH TERİMMİ YAPMIYO GÜLDÜRME BENİ SENİN FUTBOLCULARIN EN FORMDA ZAMANLARINDA BİLE OYUNCU ALMAZKEN GS DE YEDEK KULUBESİNE MAHKUM ŞAHISLARI ALAN ADAM BU DEİLMİYDİ |
[B]Beşiktaş maçına gelir umarım gelmezse ayıp[/B]
|
[B]Ben onun Sayın Başbakana
-Mehmeti de ala Sivasa götür Polemiğinden sonra pek fazla sıcakkanlı olarak görmüyorum maalesef. Unutamıyorumda... Gelirse hoşgelmiş sefalar getirmiş der misafir eder uğurlarız...[/B] |
GORDUK MEHMETI NE DURUMA DUSURDUGUNU MILLI TAKIMDA GELMEMESI GELMESINDEN DAHA HAYIRLI GOSTERIS OLARAK GELECEK YINE GALATASARAYIN SABRI SINI YINE FENERIN EMRESINI ALACAK ONUN ICIN HIC IHTIYACIMIZ YOK ONUN ICIN DEGIL MISAFIRLIK BANA KALSA SELAM BILE VERMEM BIR INSAN ANCAK BU KADAR GALATASARAY YALAKASI OLUR
|
...........................................
|
"Ben ders almam, ders veririm" gibi sözler söyleyen, aldığı parayı haketmediğini düşündüğüm Fatih Terim'in Sivas'a gelip gelmemesi umrumda bile değil
|
Fatih Terim üzerindeki GS formasını hiçbirzaman çıkaramıştır.Türk milli takımına layık değildir.Erdinç,Emre Belözoğlu,Emre Aşık,Sabri gibi futbolcularından vazgeçemez.GS'nin maçlarını kaçırmamaya çalışır.Anadolu'da gittiği maçlar Anadolu takımlarının İstanbul takımlarıyla yaptıkları maçlardır.O sebeptendir ki;
Defansa Gökhan Zan'ı,Emre Aşık'ıdüşünüp,Sedat'ı düşünemez,Kayserispordan Eren'i,Trabzonspordan Egemen'i düşünemez. Sağ bekte Apo'yu görmez.Sabrisi vardır. Ortasahada,Forvette...hep bi bildiği vardır... bu adamaın Sivas'a gelmemesi lazım.Geliyorsada sağlam bi protesto edilmeli.Ali samiyende amigoluk yapsın o Adanalı... |
FATİH HOCA 4 EYLÜL E GELSENEE
GELSENEE GELSENEEE FATİH HOCA 4 EYLÜL E GELSENEE |
h.gelsin sefa gelsin buyursn...;)
basimizin ustunde yeri vardir fatih hocamınzn |
bekliyoruz fatih terimi sivasa
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:52. |