![]() |
Cevap: Biletler Satışta !
beşiktaş tarafı biletleri 30 olmalıydı, fener kupa macıda fenerliler için 50 lira olmalı
|
maçı ligtv.den izleyecez.. kalp dayanacak mı bu maça bilmiyorum..
|
[QUOTE=gül5858;492718]YİNE YİĞİDE SİVASLI GURBET'TE MAÇI LİG TV DEN İZLEYECEK :mad::mad:[/QUOTE]
canin sagolsun be yigide :) bende aynen gurbetteyim malesef bende lig tv den seyredecem , yeterki sivassporumuz maci kazansin sampiyon olalim baska ne isterizki |
Bende Biletimi aldım haydi yiğidom 4 eylülün cimlerine şu 8taşı da gömelim.
|
[B]Biraz önce aldım bileti..biletler tükenmek üzere ..bilet almak isteyenler erken davransın..[/B]
|
[B][I]Bu qidisLE yarın Aksama BiLeT KaLAcaqını SanMıyorum :)!!![/I][/B]
|
Bilet fiyatları uygun. Bu maç çok önemli yenersek 6 puanlık maç. İnşallah galip gelerek büyük bir adım daha atmış olacağız. Başarılar diliyorum.
|
[B]Şampiyonluk için en önemli maçlarımızdan birinde hele hele bu bilet fiyatlarını görünce [U]Biletler Tükendi[/U] haberini okumak isterdim.[/B]
|
[QUOTE=konartr58;492721]misafir bilet fiatları aslında o takımın kendileri ile yapılan maçlarda bize uyguladıkları fiatla aynı olmalı.mütekabiliyet yani karşılıklılık prensibi gereği.
20 beşiktaş için az olmuş.[/QUOTE] aynen katılıyorum kardeşim biletler miafir ekibe daha pahalı olmalı kırmızı beyaz şampion sivas |
Mehmet YILDIZ'a mac sonu yapılanları unutmadık inş..bende aldım biletimi kale ark gar h blok 24.sıra:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:23. |