![]() |
Cevap: Liderliğimiz Sürüyor
Sivas icin yaris yeni basliyor,bu geriye kalan maclari kayipsiz kapamaliyiz,gecen seneki Rüyayi tekrar yasamak istemiyorum,yalniz ben gurbetci degil,dünyadaki tüm sivaslilar ayni fikirdedir.Burdan Musa ve Muhammed kardeslerimizin kulaklarini cinlatmak istiyom,Form düsüklügünüz sivasi felakete sürükler,Sizi seven kalplere k
iramplar girer,buna ikinizin lüksü yok sanirim.Bülent hocaya da DUYURULUR.!!!! Sayin Baskanin da Acilen bu Konuya egilmesi lazim.? Birde Sayin Odyakmazin Avrupadaki genclere biraz bakmalarini Istihram ediyorum.!!! Nice altin degerler avrupada pas tutmaktadir,denenmek icin ikna edip sivasa yollanan genclere bizzat kendisinin egilmesini istiyoruz. Gönderdigimiz Sivasli bir genci Bülent hoca 19 gün boyunca antremanlara tabi tutup ve akibinde bize yaramazsin diye geri gönderdiginin haberi size geldimi.? Sayin baskan bu gencimize Isvicre Genc Milli takimi Isvicre Pasaportu cikartmanin pesine düsmüs acaba niye,Bu genc her iki ayagini da birer palet gibi kullaniyor,gelecegin yildizini Bülent hoca niye geri gönderdi.Acilen DUYURULUR.?????????? |
Denizli-Konya-Gaziantep-Hacettepe-Galatasaray ile deplasmanda
Antalya-Trabzonspor-İst.Belediye-Gençlerbirliği ile sahamızda oynayacağız. 9*3= 27 puan'lık maçlarımız var.Unutmayalım.Türkiye liglerinde 9 puan fark dahi kapatılım,Şampiyonluk el değişebiliyor. Hatta Gaziantep- 3-0'dan 4-3 yenilip Fb şampiyon olmuştu. Vanspor TRabzonspor'u yenmiş Fb'de yenince Şampiyon olmuştu. Sene 1995-1996 |
bjk daha fb ve gs ile oynicak ger o haftalara kadar tablo böle devam ederse bjknin gsye ve fbye yenildigi haftalarda biz alirsak maclari cok süper olcak
|
en büyük başkan bizim başkan...........
inşallah bundan sonrada sürecek |
galatasarayda kaybetti ben herzaman soyluyorum ALLAH yardim ediyor haydi yigidolar diyor inanilmaz firsatlar veriyor bucak kemige dayanmadan onlemini alalim onumuzdeki haftaki denizli maci besiktastan hic asagi mac degil iyi futbolla ancak kayipsiz geceriz bu maci onun icin cok ama cok dikkatli olmaliyiz
herzamanki gibi dualarimla yaninizdayim yigidolar |
[B]Bu haftanın en kazançlı iki takımından birisi olduk :)
Bütün takımlar puan kaybetme sınırlarının üstüne çıktılar, bundan sonrasında işi biraz daha sıkı tutmakta fayda var.[/B] |
Bu hafta yine en karli takimlarindan birisiyiz. Diger rakiplerimiz hepsi yenildi, o yüzden ara 1 puan olsa bile acildi. Sampiyonluga 9 adim kaldi ve fikstüre bakilirsa daha avantajli durumdayiz gibi.
|
[COLOR="MediumTurquoise"][I][B]berabere kalmamıza ragmen
sans bizden yanaydı ilk 5 sıradaki takımlar galibiyet alamadı yinede iidir 1 puan son 9 mac hedefe biraz daha yaklasıyoruz[/B][/I][/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:13. |