SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas`ta La İlahe İllallah Var (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24555)

ÇAĞLAR GİYİM 26.03.2009 22:00

Cevap: Sivas`ta La İlahe İllallah Var

HOCAM ARTIK BİZDEN ÇOK SİVASLI OLDUN ÇOK GUZEL LAF ETMİŞİN ANLAYANAAAAAAAAAAAAA

abircan 26.03.2009 22:11

hocamız artk polemikçiler ligindede yükselişte, gücü güveni özgüveni başarısıyla birlikte artıyor, belagat gücüde buna paralel gelişiyor hocamın
helal hocam :))),
yanlız bir lailada aslında sivas lazım, öğreencilerin profosyonel ve inançlı iseler zten gitmezler, ama sivasa daha güzelleri layık

subasi29 27.03.2009 04:11

helal olsun hoca senin ustune konusan adam yok:) ama bu baraga isini anlamadim ya :rolleyes:

SenSetik 27.03.2009 08:35

[QUOTE=blacksky;496657]Birisi de cikip La İlahe İllallah her yerde var, diyecek sonra tekrar ben onu demedm bunu dedim diye aciklamalar... gece hayati mevzusunu vurgulayacaksan direkt soylebe bulent hoca nedir bu polemiklik aciklamalar.. sivas' in tekelinde mi La İlahe İllallah diyecek birileri... ayrica braga' ya elenmek ne gibi bir fedakarliktir anlamadim.. isteseydim elerdim ama birileri istemedi diye elemedim demek nasil bir mantiktir? bu seni daha buyuk hoca mi yapiyor? ya da sivasi daha buyuk takim mi?.. intertoto da birileri istemedi diye takim elemiyorsak sampiyonlar ligi hayalini neden kuruyoruz? anlamadim.. hocamiz her cagirilidigi yere gitmese, her aklina geleni soylemese hic fena olmayacak.[/QUOTE]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

omer58 27.03.2009 09:27

valla ben biliyom düsüncelerimi söyleyince eleştiri alacam biz sivaslılar eelştirmeyi severiz ama eleştirilmeden hoşlanmayız
bu adamın sivasspor da emeği çok halende devam ediyo ama ben bu adamdan son 2 ayda özellikle gıcık kapmaya başladım .ne dediğini bilmiyo .sürekli medyaya demeçler.takımı nın basında durmayıp türkiye turnesine çıkıyo bi orada bi burada .sivasspor a karsı olan sempatiyi çok azlttı.çok magazinsel,her gördüğü mikrafona konuşma hastası vs vs vs

GunbatImI 27.03.2009 11:44

[B]helal olsun hocam gerçekten çok güzeL sözler sölemişsin hep birlikte bu güzellikle inşallah şampiyonluğa...[/B]

yorumcuyuz 27.03.2009 11:52

arkadaslar sizleri bilmemde bana bülent hoca biraz fazla konusuyor gibi geldi.bir basın görsün hemen baslıyor söyle böyle diye.bir atasözü vardır.''ağır dur ki batman gelesin''

SEVDAMSIN58 27.03.2009 13:03

ASLINDA BUNU HUKUMET ICINDE SOYLEYEBILIRDI SIDDETLE KINIYORUM DEVLETI BUKADAR ACIZ BURAKAN BIR HUKUMETI GEREK CUMHURBASKANINI GEREK BASBAKANI GEREKSE ASKERIYEYI BU MILLETIN EVLATLARINI TERORE YEM VERDIKLERI ICIN SIMDI DAHA NET GORUYORUM SEHITLERIN NASIL TEROR E TESLIM EDILDIGINI ALLAH BELASINI VERSIN BOYLE HUKUMETIN

YatodaSin 27.03.2009 14:01

o fedakarlik macta volkanin kaleye gecmesiydi ne olacak.Ilk macta yaptigi hatayi telafi etsin diye ikinci mactada oynatti ve gene yenildik.Ama hayirlisi bu sene sampiyonlar ligine gidelim yeter :D

PirO58 27.03.2009 15:55

[B]- Futbol ile din ayni yerdemidir? Neden dini, politikayi futbola bulastirmak istersin ey Bülent?

- Diyelim ki dedigin dogru.... peki neden Irak'ta, Iran'da, Afganistan'da futbol adam gibi oynanmiyor? Orada da mi 'Laila' var? Illa diyecegim diye diyeceksen yine baska sözcük bul, nitekim Laila'da Arapça. Kafiyeli olsun diye ne tür girisimlere girenler var be.

Oldu oldu o zaman, bir daha Imam Hatiplilerden takim kuralim Dünya Sampiyonu olalim.

Tövbe yarabbim.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:56.