![]() |
Cevap: Maraton'da Maç Analizi
herkes denizlinin attığı ofside golün iptalini hata olarak yorumluyor.pozisyonu çeken kamera ile yan hakemin pozisyonu aynı mı hayır bence 100 de 100 ofside kamera daha sağda ve tepede hakemin olduğu yerden bakarsak ofside bence.Kamera insanları yanıltıyor.Sivas istediğini aldı herkesin ağzı açık kaldı sivasa leke sürmeye çalışıyorlar oyuna gelmeyelim.Bende futbo oynadım denizli ile sivas sabaha kadar maç yapsa sabaha kadar fark olur. sivas sivas
|
son haftaya kalmadan biter bu iş ;)
|
[B]Tertemiz bir galibiyet son 2 hafta kalası şampiyonluğu garantileriz gs maçına kalmaz.....[/B]
|
Tşkler Maraton Tşkler Hocammmmmmm :D
|
[B]Murat Erdoğan daha alışamadı arkadaşlar. İlerde daha faydalı olacak diye ben buradan basbas bağırıyorum. Adam 2 maçtır toparlandı. BJK maçında gördün o süratli adamı (Ekrem) perişan etti. Bırakın millet ne derse desin o iyi olacak. Muhammet mi Muratmı desem size acaba ne cevap vereceksiniz. Ben en çok Baliliye üzülüyorum. Oynamaya oynamaya köreldi zavallı. Mutlaka bir çare bulunmalı. Hemde derhal çünkü ona o kadar ihtiyacımız varki. Arada sırada Tumla yer değiştirmesi gerekiyor kanımca.[/B]
|
Bu programi sirf komediye ihtiyacin oldugunda izleyeceksin.. baksa birseye yaramaz..
|
[B]SİVASSPOR’UN EN BÜYÜK AVANTAJI YARDIMLAŞMASI!..
Başka söze gerek yok[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:02. |