![]() |
Cevap: TSL/Konyaspor-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yoru
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;501422][B]Ben dua ediyorum yarın yani [COLOR="Red"](bugün)[/COLOR] Konya Gençlerbirliğini yensin biraz rahatlasın hem gençler riske girsin bjk yi zorlasın sonra biz haftaya konyayı yenerken bjk puan kaybeder inşallah[/B][/QUOTE]
recep abi beşiktaş gençlerle değil bursayla oynuycak |
bu maçıda kazanıp şampiyonlupa bı adım daha yaklaşacaz inş sivas 2 konya 0:rolleyes:
|
eğer konyayı yenersek, çok büyük bir avantaj sağlayacağız...şu iki maç çok kritik gerçekten....ikisini de alırsak kimse tutamaz artık bizi...biri konya, biri tese...
|
Beşiktaşın fenerle olan maçına kadar kayıpsız geçmemiz lazım en azından konyanında sagı solu belli olmuyo 3 puanla dönecegiz inşallah
|
Konyaspor 0-2 SİVASSPOR inşallah kazanacağız ATATÜRK STADYUM'undan 3 PUANLA AYRILACAĞIZ
|
[B]Ben dua ediyorum yarın yani (bugün) Konya Gençlerbirliğini yensin biraz rahatlasın hem gençler riske girsin TS yi zorlasın sonra biz haftaya konyayı yenerken TS puan kaybeder inşallah [/B]
[QUOTE=sinan-58;501430]recep abi beşiktaş gençlerle değil bursayla oynuycak[/QUOTE] [B]Pardon kardeş trabzon yazacaktım karıştırmışım trabzon bize yorgun yıkık gelsin diye yazacaktım[/B] |
[B]Konyaspor 0
Sivasspor 1 zor maç ama kazanıcaz.....[/B] |
bence sivas çok rahat kazanacak hakem faktoru olmazsa
|
bu maçı da alıp trabzon maçına kadar kayıpsız gitmeliyiz inş alıcaz
|
[B]İNŞALLAH BU MAÇTA BIZIM...SENINLEYIZ SIVAS[/B]
|