SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24931)

58_babacan_58 18.04.2009 19:29

Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

[B]MAÇI BİZİM KAZANMAMIZ LAZIM.AMA BİZ ŞAMPİYON OLAMAZSAK TS OLSUN ANTİ İSTANBUL FORZA ANADOLU.[/B]

sevda58 18.04.2009 19:49

[QUOTE=58_babacan_58;504572][B]MAÇI BİZİM KAZANMAMIZ LAZIM.AMA BİZ ŞAMPİYON OLAMAZSAK TS OLSUN ANTİ İSTANBUL FORZA ANADOLU.[/B][/QUOTE]

evet sana katiliyorum, bu maci bizim kazanmamiz lazim.

ama
''BİZ ŞAMPİYON OLAMAZSAK TS OLSUN ''
buna katilmiyorum.

onca hakaret, kufur, sonrasi buna hayir diyorum.

anti istanbul forza anadolu (trabzonsuz)

58siwaslı06 18.04.2009 20:22

BİZİM TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEYECEK GALİBA AMA TRABZON TARAFTARI DA MANYAK DESTEKLEYO

Medusa 18.04.2009 20:28

neden her girdiğim sitede trabzonsporlular tarafından yazılmış ağır hakaretler aşağılamalar görüyorum...neden her kaybettiğimiz veya berabere kaldığımız maçta en çok sevinen ve derin bir oh! çeken taraf kendisine Anadolu kulubu diyen Trabzonspor oluyor...neden diğer Anadolu kuluplerini bize karşı kışkırtan taraftar hep Trabzonspor taraftarı oluyor...
ben gördüklerimi yazıyorum ! bu kavgayı siz başlattınız o halde bitirmek size düşer.
siz bunlara bi açıklama getirin bende o zmaan sorunuza yanıt vericem

merkez_emre 18.04.2009 20:30

arsinli

agır ol da molla desınler...ne gusel bı tane ts llı cıkmıs gusel yorum yazıyordum ama bellı kı alayınız aynı...

sız sıvaslıları sıtenıze alıyormusunuz ?
almıyorsunuz o zaman hadı yol al

sevda58 18.04.2009 20:31

[QUOTE=Medusa;504595]neden her girdiğim sitede trabzonsporlular tarafından yazılmış ağır hakaretler aşağılamalar görüyorum...neden her kaybettiğimiz veya berabere kaldığımız maçta en çok sevinen ve derin bir oh! çeken taraf kendisine Anadolu kulubu diyen Trabzonspor oluyor...neden diğer Anadolu kuluplerini bize karşı kışkırtan taraftar hep Trabzonspor taraftarı oluyor...
ben gördüklerimi yazıyorum ! bu kavgayı siz başlattınız o halde bitirmek size düşer.
siz bunlara bi açıklama getirin bende o zmaan sorunuza yanıt vericem[/QUOTE]

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

sevda58 18.04.2009 20:33

trabzonlular, gelin yorum yapin eyvallah.
ama adam gibi yorum yapin.

Yiğiter 18.04.2009 20:35

Anlamadığım neden kendinizi Sivasspor taraftarıyız diye yutturmaya çalıştığınızdır..
Trabzonsporluyuz deyin ve yazın..
Biz kimseyi memleketinden dolayı banlamıyoruz rahat olun!;)

Medusa 18.04.2009 20:35

emre nin dediği doğru ne trabzon nede beşiktaş sitelerine sivaslıları sokmuyolar...bi yorum yapmaya kalsak hemen banlanıyoruz biliyorum çünkü başıma geldi.siz burda istediğiniz gibi yorum yapıyosunuz demekki saygı bizde sizde değil!

merkez_emre 18.04.2009 20:39

işte hersey ınternette her habere her konuya soylesınız boylesınız demekle olmuyor eyvallah 6sene sampıon olmussunuz...onemlı olan zırvede kalabılmekdır demekkı o baskıyı kaldıramamıssınız...

ve de buyuk olmak sampıyonluk kupası kaldırmakla olmuyor efendı olucaksın durust olacaksın ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:50.