![]() |
Cevap: 8. Randevu
[QUOTE=kral585858;505924]O maçlardan birini ayak oyunları ile hükmen almıştık yanılmıyorsam . Bu yıl ki maçta da dereli sağolsun hediye etti bize beraberliği ..
Bu Ts u bu kadar küçümsemeyin. Adamlar bize bir sürpriz yaparsa şaşmayın ve akıllı olun dalga geçmeyin ortamı germeyin diyorum. Onun öncesinde fb maçımız var niye bu kadar ilgisizsiniz ki ha çünkü o fener bizim biricik ilk takımımız öyle mi .. yazık ![/QUOTE] Ben senin Sivasspor'u desteklediğinden şüphe duymaya başladım mesajlarına bakıyorumda trabzonlu gibi davranma burda,kim ayak oyunlarıyla maç kazandı alla alla. |
Cevap: 8. Randevu
[QUOTE=kral585858;505924]O maçlardan birini ayak oyunları ile hükmen almıştık yanılmıyorsam . Bu yıl ki maçta da dereli sağolsun hediye etti bize beraberliği ..
Bu Ts u bu kadar küçümsemeyin. Adamlar bize bir sürpriz yaparsa şaşmayın ve akıllı olun dalga geçmeyin ortamı germeyin diyorum. Onun öncesinde fb maçımız var niye bu kadar ilgisizsiniz ki ha çünkü o fener bizim biricik ilk takımımız öyle mi .. yazık ![/QUOTE] ne oyunu lo. kural öle dedi ve 3 puanı aldık. hamsi mi yedin kendine gel. trabzonlu gibi konuşuyon gibime geldi. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:25. |