![]() |
Cevap: Basında Bugün Sivasspor
bende turk basınını en ıçden duygularımla ESEFLE KINIYORUM....
ts ye 7 fb ye 12 puan fark atmıs herkesın kose yazısında sampıyonlugun en onemlı adayı olan sıvassporu ılk sayfadan kucuk yazıda verdıklerı haftalardır dökülen lıderın yanı bızım 12 puan gerımızde kalan fb nın mansetden verılerek daha cok yer ayrıldıgı ıcın !!!..... |
sivassporla bir kez daha guru duyuyoruz...ayrıca sivas taraftarının adamlığı ve insanlığı, ruh hastası trabzon taraftarının kendilerine atılan çiçekleri sivaslı futbolculara geri atması ile de ispatlanmış oldu...düne kadar sivas lehine yapılan hakem hatalarını öne çıkaran firavun tayfası egemenin basketbolcu gibi top sektirmesine ne diyor acaba?.. ya maç 0-0 bitseydi ne olacaktı?..
sivassporun bileğinin hakkı ile bu yerde olduğunun ispatıdır dünkü maç...skordan çok sivassporun trabzonla kedi fare oyununu sahneye koyması önemlidir...herşeyi ile ezmiştir sivas trabzonu...o yüzden bükemediğin bileği delikanlı gibi öpeceksin...yenilgiyi kabullenmek de bir erdemdir... |
[QUOTE=merkez_emre;509009]bende turk basınını en ıçden duygularımla ESEFLE KINIYORUM....
ts ye 7 fb ye 12 puan fark atmıs herkesın kose yazısında sampıyonlugun en onemlı adayı olan sıvassporu ılk sayfadan kucuk yazıda verdıklerı haftalardır dökülen lıderın yanı bızım 12 puan gerımızde kalan fb nın mansetden verılerek daha cok yer ayrıldıgı ıcın !!!.....[/QUOTE] bende bu besteyi onlara armağan ediyorum... [url]http://video.teksas.org/Video/110/Istanbul_basin.html[/url] |
[B]Basın mensuplarını doğru dürüst yorumlarından dolayı tebrik ederim[/B]
|
gardas yenışafak gaztesıde var ya:D çok mutluyum ben
|
HEYYYY MEDYAAA BİZ YİGİDOUZ HAVANIN SERT ADAMIN MERT OLDUGU YERDEN APTAL DEGİLİZ KÖRDE ÖNCEDENDE YAZDIM BİZ BU GÜNLERİMİ SİZE GÖSTERCEKTİK SİZ SİVASI ÖVECEKTİNİZ AVRUPADA YUNAN MEDYASI BİLE AYLAR ÖNCE SİVASI MANŞETE TAŞIMIŞKEN SİZ BU GÜNÜMÜ BEKLEDİINIZ SİVASI ÖVMEK İÇİN SİZİ BİR SİVASLI OLARAK KINIYORUM MAYMUN UYANDI:rolleyes:
|
YANLIZ ÇOK KIYMETLI DEGERLI SAYGI DEGER MEDYA DAN:rolleyes: ŞUNU YAZMASINI DA İSTERDİM SİVAS GOL BASTI ŞOWW HARIKA MÜKEMMEL SİVASI ÖVMEYEN MEDYA SAKIN OL KÖTÜLEME SİVASLILAR KIMIN NE KONUŞTUGUNU ÇOK İİ GÖRÜYO
|
Radikal yazarının da dediği gibi Aşık Veysl'in memleketinden dünyaya ölmez bir eser bırakmaya geliyoruz.
|
VATAN/Buğra Acar
Yani dediğine göre BUĞRA Acarın sanki S.Spor hiç oynamadan gol atmış yuhhhhh diyorum kendilerine FOTOMAÇSABAH/ AHMET ÇAKAR Rüya gerçek mi oluyor? Evet her zaman S.spor'u tarafsız bir şekilde yorumlayan en makul tarafsız yazarımız AHMET ÇAKAR'a teşekkürler Diğerlerinide yazmaya gerek yok malum GÖRME ENGELLİ MEDYA VE YAZARLARI soruya bakarmısınız çok kolay gol bulup boş sahaya atıldığını söyleyip yazıyorlar. Ya şunu kabul edin artık. SİVAS SPOR TARİH YAZIYOR VE SİZLER ALTINDA BİLE OLUMSUZLUKLAR KARŞISINDA ALINDIĞINI SÖYLEYİP YAZIYORSUNUZ PES DOĞRUSU ANTEN TAKTIRIN DEDİK YİNE BOZUK TAKTINIZ AMA BİZ EZBERİMİZİ HALA BOZMADIK |
[B][COLOR="Blue"]işte herkes inanmaya başladılar sivassporun büyüklüğünü daya yeni öğrenmeye çalışıyorlar bundan sonra sivasspor için gerçek büyük olduğunuda göstermiş bulunuyoruz.[/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:17. |