SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Basında Bugün Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25123)

merkez_emre 26.04.2009 09:33

Cevap: Basında Bugün Sivasspor

bende turk basınını en ıçden duygularımla ESEFLE KINIYORUM....

ts ye 7 fb ye 12 puan fark atmıs herkesın kose yazısında sampıyonlugun en onemlı adayı olan sıvassporu ılk sayfadan kucuk yazıda verdıklerı

haftalardır dökülen lıderın yanı bızım 12 puan gerımızde kalan fb nın mansetden verılerek daha cok yer ayrıldıgı ıcın !!!.....

etzel1967 26.04.2009 09:38

sivassporla bir kez daha guru duyuyoruz...ayrıca sivas taraftarının adamlığı ve insanlığı, ruh hastası trabzon taraftarının kendilerine atılan çiçekleri sivaslı futbolculara geri atması ile de ispatlanmış oldu...düne kadar sivas lehine yapılan hakem hatalarını öne çıkaran firavun tayfası egemenin basketbolcu gibi top sektirmesine ne diyor acaba?.. ya maç 0-0 bitseydi ne olacaktı?..

sivassporun bileğinin hakkı ile bu yerde olduğunun ispatıdır dünkü maç...skordan çok sivassporun trabzonla kedi fare oyununu sahneye koyması önemlidir...herşeyi ile ezmiştir sivas trabzonu...o yüzden bükemediğin bileği delikanlı gibi öpeceksin...yenilgiyi kabullenmek de bir erdemdir...

yener_sahin 26.04.2009 09:41

[QUOTE=merkez_emre;509009]bende turk basınını en ıçden duygularımla ESEFLE KINIYORUM....

ts ye 7 fb ye 12 puan fark atmıs herkesın kose yazısında sampıyonlugun en onemlı adayı olan sıvassporu ılk sayfadan kucuk yazıda verdıklerı

haftalardır dökülen lıderın yanı bızım 12 puan gerımızde kalan fb nın mansetden verılerek daha cok yer ayrıldıgı ıcın !!!.....[/QUOTE]

bende bu besteyi onlara armağan ediyorum...

[url]http://video.teksas.org/Video/110/Istanbul_basin.html[/url]

altuntas58 26.04.2009 10:05

[B]Basın mensuplarını doğru dürüst yorumlarından dolayı tebrik ederim[/B]

yusuf_yusuf 26.04.2009 10:58

gardas yenışafak gaztesıde var ya:D çok mutluyum ben

carizma0658 26.04.2009 11:02

HEYYYY MEDYAAA BİZ YİGİDOUZ HAVANIN SERT ADAMIN MERT OLDUGU YERDEN APTAL DEGİLİZ KÖRDE ÖNCEDENDE YAZDIM BİZ BU GÜNLERİMİ SİZE GÖSTERCEKTİK SİZ SİVASI ÖVECEKTİNİZ AVRUPADA YUNAN MEDYASI BİLE AYLAR ÖNCE SİVASI MANŞETE TAŞIMIŞKEN SİZ BU GÜNÜMÜ BEKLEDİINIZ SİVASI ÖVMEK İÇİN SİZİ BİR SİVASLI OLARAK KINIYORUM MAYMUN UYANDI:rolleyes:

carizma0658 26.04.2009 11:06

YANLIZ ÇOK KIYMETLI DEGERLI SAYGI DEGER MEDYA DAN:rolleyes: ŞUNU YAZMASINI DA İSTERDİM SİVAS GOL BASTI ŞOWW HARIKA MÜKEMMEL SİVASI ÖVMEYEN MEDYA SAKIN OL KÖTÜLEME SİVASLILAR KIMIN NE KONUŞTUGUNU ÇOK İİ GÖRÜYO

Mursallı yiğido 26.04.2009 11:06

Radikal yazarının da dediği gibi Aşık Veysl'in memleketinden dünyaya ölmez bir eser bırakmaya geliyoruz.

gül5858 26.04.2009 11:15

VATAN/Buğra Acar
Yani dediğine göre BUĞRA Acarın sanki S.Spor hiç oynamadan gol atmış yuhhhhh diyorum kendilerine
FOTOMAÇSABAH/ AHMET ÇAKAR
Rüya gerçek mi oluyor?
Evet her zaman S.spor'u tarafsız bir şekilde yorumlayan en makul tarafsız yazarımız AHMET ÇAKAR'a teşekkürler

Diğerlerinide yazmaya gerek yok malum GÖRME ENGELLİ MEDYA VE YAZARLARI soruya bakarmısınız çok kolay gol bulup boş sahaya atıldığını söyleyip yazıyorlar.
Ya şunu kabul edin artık.
SİVAS SPOR TARİH YAZIYOR VE SİZLER ALTINDA BİLE OLUMSUZLUKLAR KARŞISINDA ALINDIĞINI SÖYLEYİP YAZIYORSUNUZ PES DOĞRUSU

ANTEN TAKTIRIN DEDİK YİNE BOZUK TAKTINIZ
AMA BİZ EZBERİMİZİ HALA BOZMADIK

burak_baykal 26.04.2009 11:20

[B][COLOR="Blue"]işte herkes inanmaya başladılar sivassporun büyüklüğünü daya yeni öğrenmeye çalışıyorlar bundan sonra sivasspor için gerçek büyük olduğunuda göstermiş bulunuyoruz.[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:17.