![]() |
Cevap: Sivas`a Şampiyonlar Ligi Teftişi!
bazı arkadaşlar avrupaya gidersek maçlarımızı bu statta oynuyamıyacağız diyorlardı inş. bu haberi okumuşlardır
|
uefa yetkililerinin ayağını alıştırmak lazım.arkasından su dökseydiniz :)
|
arkadaşla galiba olimpiyat stadında ounayacakmışız çıkarsak
|
[B]Ya vallahi gözyaşlarımı tutamadım okurken.İnanabiliyormuzunuz ya UEFA dan yetkililer geliyor şampiyonlar ligi için.Buraya bi seribaşının gelmesi garanti İnter,Barcelona,Manchester ALLAH ım bu nasıl bi mutluluktur.Bu adamlara çok şey borçluyuz ve tabi onlar da bize borçlu.İYİ Kİ SİVASLIYIM DEDİM 1 MİLYON KERE DEDİĞİM GİBİ...[/B]
|
ya etsınler ne olacak kı sankı yaparız demı artık bız şampiyonuz
|
vallaha müthis haber...
insallah sampiyon olup direk sampiyonlar ligine gidince 4 eylülde tüm avrupaya izletecegiz sivasi... 4 eylül üstü komple kapansa altan isitmada olursa yeter... |
aldıgım bugunku en ıı haber :) gazetede ist yada kayserı yazyordu...
liverpollu gardaslarımı ıstanbuldakı macda kendı atkılarını alamayınca sıvas atkılarıyla fınal macına gıtmıslerdı...inş. sivas a da gelırler beraber " never walk alone gardas " bestesını yaparız istasyon caddesinde :) |
Ne İstanbulu ne Kayserisi yahu..
Ben soğuk demedim yaz demedim yağmur demedim..İşimi gücümü bir yana attım her maaç geldim..Kaç maçtan sesim kısık,boğzaım ağrır çıktım.benim günahım ne? Barça Sivas'a gelecek ;var mı öyle ?:) |
[B][COLOR="DarkRed"]aslında bu uygulamalari yeni stad için yapılırsa iyi olur.şimdi ki stadıda paf ligine verilmesi iyi olur bence[/COLOR][/B]
|
sacmalayın arkadaslar ne ıstanbulu ne kayserisi böle birşey söz konusu bıle olamaz maclar sivasta oynanacak bızbu kadar heycanı gergınligi bosunamı yasadık.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:40. |