![]() |
Cevap: Hayrettin İddiali Konuştu
hayrettin paşa Gantep'te havaalanında otelde yüzümüze bakmadı.. onun sahip çıkmadığına herve Tum,Kamanan çıktı.. Sivas'ın öz çocuğu Sivaslıların yüzüne bakmadı.. Hayrettin abi yıllarca hayranındım ben senin, şimdi musa abi konuşmayı bırak da oynunu oyna..
|
sampıyonluk fırsatı gıttı 2ciligi kaptırmayın hayro
|
BIRAKIN YAV BIZIMLE DALGAMI GECIYORSUN SAMPIYON BESIKTAS TRABZON SIVASSPOR
|
TARİH ŞAMPİYONLARI YAZAR... BURADAN SİVASSPORLU FUTBOLCULARA SESLENİYORUM; BİZİ BUGÜNE KADAR ÇOK SEVİNDİRDİNİZ SON İKİ MAÇI BİZİM İÇİN MÜCADELE EDİN,BİZİM İÇİN KAZANIN,BİZİM İÇİN PES ETMEYİN.BİZLER İNANDIK ,SİZDE İNANIN SİZDE İNANIN TARİHE GEÇECEKSİNİZ.SİZLERE İNANIYORUZ BU ŞAMPİYONLUK GELSİN ARTIK. SOKAKLAR BAYRAM OLSUN,ANADOLU BAYRAM OLSUN
|
insallah sampiyon oluruz tek istedigimiz bu
|
ZOR İMKANSIZ DİYENLER SEZON SONU YANILACAKLAR
|
aç tavukda rüyasında darı göruüyor buna derler her halde uygun efendi demiyormu idi bir mağlubiyet birde beraberlik hakkımız var
e biz iki mağlubiyet aldık o nedenle sana ancak hadi canım sende demek geliyor içimden biliyormusun ben kombine biletim var.gençler maçında tur atar sivas diyordum.ama o olmayacağına göre.kombine kartımı başkasına verdim.hem de hiç tanımadığım yoldan geçen birisine. |
gardaslar kimse boşuna konuşmasın.herşeyi bilen allah birinicliği herkes 2 hafta sonra görecek.valla yo şunu yenemedin bunu yenemedin.ya yendinmi mutlu oluyoruz.hep şöyle düşünün daha ço mutlu olursunuz.valla ben 10 sene once allhım derdim sivasspor ne zaman 1 lige çıkacak derdim.vede çıktı.3 senedir ligdeyiz.2senede şampiyonluğa oynuyoruz.kimse umudunu tüketmesin.bu sene göremezsek başka seneye ölmezsek görürüz inşallah.genede inşallahta biz oluruz diyorum
|
SEVGILI KARDESIM HEMŞERİM YAKIN KÖYLUM HAYRETTIN YERLIKAYAYA YUREKTEN KATILIYORUM GENCLERI YENERIZ GS YIDE YENERIZ ŞAMPIYON OLURUZ KESINNN ŞAMPIYON SİVASSPORRRRRRRRRRRR
|
Yine büyük konuşmusuz erken konusmusuz bişeyler olumsuz gıdecek.! 2 hafta açıklama yapmayın çalışın çabalayın 6 puan alın. ne açıklama yapıp durursunuz anlamıyorum.!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:34. |