SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor`un Aklı Beşiktaş`ta (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25632)

COBANSARAYLI 23.05.2009 03:16

Cevap: Sivasspor`un Aklı Beşiktaş`ta

[QUOTE=tuzlugollu;520937]diyelimki bjk yenildi biz yendik gs yi yenecegimizi hic sanmiyorum alisamiyende hemde mac son haftalar okadar umutsuzlatirdiki bizleri artik isin asli sampiyonluk hayal gibi bisey[/QUOTE]

gs macini aldigimizda sampiyon olunacaksa bence gs yi ezeriz istanbulda yigidolar o maci mutlaka alir ve sampiyon olur yeterki o duruma gelelim insallah gs bjk yi yener bizde gencleri yeneriz, ankaragucude denizliyi yenerse son hafta denizlinin isi zorlasiyor ve bjk nin denizliyi denizlide yenmesi zor SAMPIYON YIGIDOLAR

Salim58 23.05.2009 06:55

kendi maçlarımızı alalım zaten 8jk nın ensesindeyiz

58_babacan_58 23.05.2009 08:59

[B]Gs eziktaşı yenecek bizde gençleri yenip liderliğe tekrar oturacaz ama işler tersinede dönebilir çok dikkatli olmamız lazım.maç sırasında stres yaparsak yine ibb ye yenildiğimiz gibi bi sonuç çıkabilir ortaya stres yapmadan oynarsak rahat alırız maçı.bol şansss yiğidomaaa.[/B]

kerim1567 23.05.2009 09:21

ya böyle yigidolar siz evinizde belediyeyi yenemessen böyle elimize bakarsın ben koyu bir galatasaraylıyım sizin kupa maçını unutmadık artı 2-0 lık maçı intikam vakti geldi şimdide gelmiş galibiyetimizi bekliyorsunuz daha çok beklersiniz zuhaaaaaa bjkye maçı satacaz siz şampiyon olamayacaksınız zuhaaaa

sivaslitaner58 23.05.2009 09:25

akliniz besiktas macinda degil sizin macinizda olsun bizim kesin yenmemiz lagzim sonra bjkyi dusunun

Mursallı yiğido 23.05.2009 10:02

Böyle olmasını hiç istemem fakat benim tahminim Gs 8eşiktaş'ı yenecek ama son hafta bizi tekrar 2.liğe indirecek.

mühendisburak58 23.05.2009 13:15

önce biz kendimiz yenelimde diğerini sonra düşünürüz ypoksa şampiyonlar liginede gidemeyeceğiz.

58cebeci58 23.05.2009 15:14

sivassporumuzu ve mehmet yıldızımızı hazmedemeyen beşiktaşlı bazı taraftarlar ligradyodaki palyaço benzetmesini sezon sonu SİVASSPORUN şampiyonluguyla nasıl rezil olduklarını görecekler.

FANATIK YIGIDO 23.05.2009 16:53

[QUOTE=tuzlugollu;520937]diyelimki bjk yenildi biz yendik gs yi yenecegimizi hic sanmiyorum alisamiyende hemde mac son haftalar okadar umutsuzlatirdiki bizleri artik isin asli sampiyonluk hayal gibi bisey[/QUOTE]

buhafta is onoktaya gelirse senhic canini sikma haftaya gs deyilya hangi takimcikarsa ciksin bizi hedeften kimse sasirtamaz yeterki haftaya alisamiyene lidergidelim

ayhan saltan 23.05.2009 17:04

sivasspor şampiyon başka bir şey demiyorum bekleyin görün son iki hafta

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:14.