|  | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim Maçın en kötüsü kimdi BUGUN KOTUYU GOREMEDİM İİ OYNARKEN GOL YEDİK Maçta göze çarpanlar TAKIM BUGUN AYAGA DAHA FAZLA OYNADI Ne gibi eksiklerimiz var STRESLİ YİZ BİR TURLU ATAMADIK Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler İİ MAÇ OLDU AMA STRESTEN SON 15 DAKKA ZORLANDIK Taraftar nasıldı TARAFTAR BUGUN EN COŞKULU GUNNDEYDİ Maç hakkında genel yorumunuz MAÇIN ARDI DEGİLDE BEN KAÇAN G. ANTEP VE İ BB MAÇLARINA YANIYORUMMMMMMMMM | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim [B]Maçın yıldızı kimdi ?  KAMANAN Maçın en kötüsü kimdi ? Musa,Mhmet, Maçta göze çarpanlar ? Son haftalardaki orta sahamızdakı çöküşe hala bir müdahale yapılmıyor.Orta sahada in cin top oynuyor :) Ne gibi eksiklerimiz var ? Korkak futbol oynadık..Ataga 2-3 futbolcu ile cıkıyorduk :mad: Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Galibiyetle şampiyonluk umutlarımızı son haftaya taşıdık ... Taraftar nasıldı ? Bana göre sezonun en iyi taraftarı bu mactaydı :)[/B] Maç hakkında genel yorumunuz ? | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim YA BEN ÇOK KIZIYORUMMMMM KEŞKEEE KEŞKEEE KEŞKEEE BEN SİVASLIYIM SİZLERDE GÖNÜL VERDİK YÜREGİMİZİ KOYDUK AMA KEŞKELERLE İŞ OLMUYO KİM İSTERDİ ÖNCEKI MAÇLARI KAYBETMEYI BU DURUMA DÜŞMEYİ HİÇBİR YİGİDO İSTEMEZDI  HİÇÇÇ İSTEMEZDİ AMA OLAN OLDU KADER MAÇI VAR ÖNUMUZDE YA ŞAMPIYON YADA DEVLER LİGİ İNANIN BU DA BÜYÜKKK ÇOK BÜYÜK BİR BAŞARI AMA TARFTAR DAHA YÜREKTEN OLABİLİRDİ ESES 3 SIFIR KEN DAHİ SANKI 3 SIFIR YENIYORMUŞ HAVASINDAYDI SİVAS DA ARTIK DAHA GÜÇLU BİR TARAFTAR YARATMALI OLMALI SİVAS GERÇEGİ VAR BÜYÜK TAKIM GERÇEGİ VAR KİM NE DERSE DESİN | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim Maçın yıldızı kimdi ?  [I][B]İbrahim ve Kamanan[/B][/I] Maçın en kötüsü kimdi ? [I][B]maçın kötüsü yoktu çünkü bu futbolcular her türlü taktiri hak ediyorlar [/B][/I] Maçta göze çarpanlar ? [I][B]İkinci yarıdaki 3 golü bulana kadar ki zaman dilimi [/B][/I] Ne gibi eksiklerimiz var ? [I][B]Stresten uzaklaşamamak[/B][/I] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? [I][B]Güzel bir galibiyet oldu [/B][/I] Taraftar nasıldı ? [I][B]Taraftar sadece stada gelmekle olmuyor.Takım Yenik duruma düştü desteklemek yerine köstek oluyor malesef:mad:[/B][/I] Maç hakkında genel yorumunuz ? [B][I]Stresli bi macı kazandık hepsi bu [/I][/B] | 
| 
 Cevap: inşaAllah Şampiyonluk kupası Sivas'ın oluca [QUOTE=melihgfb;521395][B]Fenerbahçeli olarak Sivasspor'un galibiyetini kutluyorum[/B] :) , ama üzüldüm Bjk ve Gs kardeşliklerini yaptılar yine [IMG]http://www.sporx.com/images/galeri/29/7783/B_20006c6963a2481868cc013bf34ead56.jpg[/IMG] [IMG]http://img124.imageshack.us/img124/8840/ezelirakipler5cfyo0bt4.jpg[/IMG] bilirsiniz kardeşleri , kardeşler üzerler mi birbirini hiç , kalıbımı koyuyorum bjk-gs maçı normal zamanda oynansın beşiktaş maç falan alamaz , zaten 90 dakika nerdeyse gs oynadı ama ne hikmet ise 2-1 yenildiler, ve kendi forumlarında kardeşlerimizi tebrik ederiz diyorlar :) . böyle yoksunluk olurmu bilmiyorum . inşaAllah haftaya 6s'yi yenersiniz , bjk'de yenilebilir . keşke bugün konyaspor'u yenmeseydikde , son hafta denizlispor canla başla mücadele ederdi lig için ama daha bitmiş değildir bana göre . saygılarımlar[/QUOTE] hakkaten yaa kız kardeşlerin muhabbetine diyecek yok..... :confused: :mad: | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim Maçın yıldızı kimdi ? Murat erdogan Maçın en kötüsü kimdi ? Hayrettin Yerlikaya Maçta göze çarpanlar ? Samet Aybabanin Besiktasiligi tutmasi Ne gibi eksiklerimiz var ? Orta Saha Taraftar nasıldı ? Iyi Skoru korumaya degilde Gol atmaya oynasak takim daha basarili olur. | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim Fb de bizim kardeşimiz o zm:)  onlar öyleyse bizde böle:) | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim [B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B] Macin yildizi bana göre ; Yannick kamanan, Bilica ve Murat Erdogandi [B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] Macin en kötüsü sahada varligi belli olmayan ; Mehmet yildizdir.. Ve Kendinden Beklenenlerini Veremeyen Musa Aydindir.. ( Ne Garipse , Bu Futbolcular Giderse Cokeriz Diyorduk, Anladimki Herkesin Yeri Doldurulur...) [B]Maçta göze çarpanlar ?[/B] Hic Isabetli Orta Atamiyoruz, Rakibe Carpip Cikiyor, Son Haftalar hep Boyle.. Uzun Topla Oyniyamiyoruz , Uzun Boylu Futbolcularimiz Yok Onde.. Neden Hep Uzun Topla Sisiriliyor Oyun ? Anlamis Degilim.. Her Top Bosa Gidiyor.. [B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B] Pas Yapamiyoruz.. Uzun Toplarla Fazla Biyere Varamayiz.. Pas Yapmamiz Lagzim.. Cok Pozisyon Uretmemiz Lagzim.. [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] Golu Yedikten Sonra Icimden Dedim; Yinemi ? Ibb Faciasimi Yasiyacaz Diye.. Bir Anda Sampionluk Umutlarim Kopmusdu.. Ama Kamananin Ve Heleki Murat Erdoganin Mucadelesinden One Gecmeyi Bildik.. Nedense Hep One Gectigimzide Geriye Yaslaniyoruz ve Su MAc Artik Bitsin Diye Ecel Terleri Dokiyoruz :S [B]Taraftar nasıldı ?[/B] Ilk Yari Iyidi.. Sonra Gozukmediler.. [B]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/B] Biz Bu Futbolla Bence Sampionlugu Haketmiyoruz.. | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim [QUOTE=furky.b;521443][B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B] Macin yildizi bana göre ; Yannick kamanan, Bilica ve Murat Erdogandi [B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] Macin en kötüsü sahada varligi belli olmayan ; Mehmet yildizdir.. Ve Kendinden Beklenenlerini Veremeyen Musa Aydindir.. ( Ne Garipse , Bu Futbolcular Giderse Cokeriz Diyorduk, Anladimki Herkesin Yeri Doldurulur...) [B]Maçta göze çarpanlar ?[/B] Hic Isabetli Orta Atamiyoruz, Rakibe Carpip Cikiyor, Son Haftalar hep Boyle.. Uzun Topla Oyniyamiyoruz , Uzun Boylu Futbolcularimiz Yok Onde.. Neden Hep Uzun Topla Sisiriliyor Oyun ? Anlamis Degilim.. Her Top Bosa Gidiyor.. [B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B] Pas Yapamiyoruz.. Uzun Toplarla Fazla Biyere Varamayiz.. Pas Yapmamiz Lagzim.. Cok Pozisyon Uretmemiz Lagzim.. [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] Golu Yedikten Sonra Icimden Dedim; Yinemi ? Ibb Faciasimi Yasiyacaz Diye.. Bir Anda Sampionluk Umutlarim Kopmusdu.. Ama Kamananin Ve Heleki Murat Erdoganin Mucadelesinden One Gecmeyi Bildik.. Nedense Hep One Gectigimzide Geriye Yaslaniyoruz ve Su MAc Artik Bitsin Diye Ecel Terleri Dokiyoruz :S [B]Taraftar nasıldı ?[/B] Ilk Yari Iyidi.. Sonra Gozukmediler.. [B]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/B] Biz Bu Futbolla Bence Sampionlugu Haketmiyoruz..[/QUOTE] Beşiktaş da o futbolla Şampiyonluğu haketmiyo ama elden ne Gelir... | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim Maç fena değildi.Ancak Bülent efendi şov yapıyor.Sivası harcıyor gibi geldi bana.İyi bir ferformans yakalamışken takımı ne diye defans oynatırsın.Boş yere sarı kart aldırırsın.Bülent bizi tanımamış BİZ SİVASLIYIZ.YILMAYIZ-KORKMAYIZ-ZALİMİN YANINDA OLMAYIZ-HAKKI TUTARIZ.Sivası Sivas yapan değerleridir.Bir başka konu takımı seyirciye göndermeyişi ve el hareketi yapması şahsen kınıyorum.Takım kimin ki beyfendi sahipleniyor.SİVASSPOR SİVASIN takımı sen kimö oluyorsun ki.Biz hakemlere -medyaya-satılmış takımlara karşı çıkıp oynayacağız yenilebiliriz de SİVASSPOR VE SEYİRCİ MÜKEMMEL.Takımımıza teşekkür ediyorum.Anadolunun sesini duyurdu... | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:45. |