![]() |
Cevap: Olmadı be, olmadı işte!..
[QUOTE=YARALI_AŞIK;521880]başkan ve asistanı el attı. mesut bey reislik taslıyor. ortam bozuluyor.[/QUOTE]
ustam biraz daha konuyu açma imkanın var mı?Başkan bu işe ne zaman el attı?? |
gs ma-çi satti zaten -çok belliydi
niye derseniz gs ve bjk baskanlari ma-ça yanyana baktilar ma-çin sonunda gs yenildi baskan halen ma-çin basindan berli bjk baskaniyla guluyordu gs kaybetti ama yine baska guluyordu buna naparsiniz gel iste maçi parayla aldiniz hadi ama olum geldiginde para verinde kurtulun hadi !!!!!!!!!!!!!!!! sampiyon sivasspor sonuna kadar seninleyiz sivassspor bize bosuna yigidolar dememisler gs kazaninda gorsunler ma-ç satmak nasil biseymis |
gs ile bjk Kardeş Takım Olduklarını Göstermiş oldular Onlar birbirlerini kollarlar.
|
[QUOTE=yener_sahin;521905]ustam biraz daha konuyu açma imkanın var mı?Başkan bu işe ne zaman el attı??[/QUOTE]
Tesislerde bir araya gelindi. Ancak ben başkan olcam ben başkan olacam diyenler vardı. Dernek ve grup üyeleri duyuyorsa anlıyorlardır. Bizler zamanında bu işleri kovaladık. Destek verdik ama sağolsun ADAM REİS ya kendini AMİGO İHSAN SAYIYORYA sahneye çıkı verdi. |
[QUOTE=YARALI_AŞIK;521935]Tesislerde bir araya gelindi. Ancak ben başkan olcam ben başkan olacam diyenler vardı.
Dernek ve grup üyeleri duyuyorsa anlıyorlardır. Bizler zamanında bu işleri kovaladık. Destek verdik ama sağolsun ADAM REİS ya kendini AMİGO İHSAN SAYIYORYA sahneye çıkı verdi.[/QUOTE] zamanında merkez tayfa varken de bir araya gelinmişti.bu bir araya gelme en son ne zaman oldu? |
kim ne derse desin gs beni bile utandirdi super futbol oynadilar ben pek onemsemezler diye dusunmustum ama yanildigimi kabul ediyorum artik o mac gecti asil sorun su denizli bjk maci OYLE BI DENIZLI BASKANI VARKI DAHA ONCEKI SOYLEMLERI VE GECEN HAFTAKI SOYLEMLERIYLE TAM BI BJK TARAFTARI OLAN BI SAHIS FENER OLMASIN GS OLMASIN BJK SAMPIYON OLSUN DIYEN HATTA GECEN HAFTA INSALLAH BJK BIZIM MACA KADAR ISI BITIRMIS OLUR DIYE DUA EDEN BI ADAMIN BJK YA KARSI MERTCE ERKEKCE BI OYUN OYNATIP BJK DAN PUAN ALACAGINI VEYA ALACAK BI FUTBOL OYNATACAGINI HIC SANMIYORUM INSALLAH YINE YANILIRIMDA BJK DENIZLIDEN PUANSIZ DONER BIZDE GS YI YENERSEK HAYALLERIMIZ GERCEKLESIR YOKSA YINE BASKA BAHARA GONULLERIN SAMPIYONU OLDUK DIYEREK AVUNURUZ GERCI BEN GONULLERIN SAMPIYONLUGU NASIL BISEY BILMIYORUM CUNKU GONULLERIN SAMPIYONU OLUPTA TARIHE KUPA ALMADAN SAMPIYON YAZILAN BI TAKIM HATIRLAMIYORUMDA OYUZDEN......
|
[QUOTE=yener_sahin;521947]zamanında merkez tayfa varken de bir araya gelinmişti.bu bir araya gelme en son ne zaman oldu?[/QUOTE]
Yener bizden bir cacık olmaz... Anlıyon mu... İyi akşamlar... İyi geceler... |
çıkmayan candan ümit kesilmez ümidimiz sonuna kadar devam ediyor hep destek tam destek
|
Suc hic kimsede degil
suc bizim futbolcularda antepi ve i.b.b yi yenseydin simdi sampiyondun baskasindan medet ummuyacaksin antepte öndesin yeilmiyecektin ibb ye niye yenildin kendi evimizde öne gectigimiz macta besiktas ve ankarasporla berabere kaldik bu maclarda galibiyeti korusaydik simdi sampiyonduk suc bizde diyelim ama bunada sükür uefa ya gidiyoruz ya tersi olsaydida konya ve ya antalya gibi olsaydik hepinize tesekkürler futfolcu kardeslerim |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:59. |