![]() |
Cevap: STY Final Puan Durumu
sezonu 70. tamamladık malesef artık önümüzdeki sezona bakıcez ;)
|
[B]Yarısmayı kazanan üyemizi kutluyorum :)[/B]
|
Abi ben 58. oldum formaya nasıl ulaşcam bu arada yarışmayı düzenleyen herkese teşekkür ederim (:
|
[QUOTE=sabanoh;523791]Selamlar,
Son anda 3 u olduk. 1.ci haftayi da oynasaydim tuh :) Yarisma için hizmet edenlere tesekkur ederim. Mustafa kardesim bu hafta çabuk hesaplamissin :) Kib[/QUOTE] [B]sabancım kardeşim :D kazandığın hediye'yi bana verecektin unutma forma kazanmışsın yani bana verceksin dimi formayı...[/B] |
[QUOTE=58_babacan_58;524062][B]sabancım kardeşim :D kazandığın hediye'yi bana verecektin unutma forma kazanmışsın yani bana verceksin dimi formayı...[/B][/QUOTE]
Merak etme kardesim benim sözüm sözdür .Forma senin olsun , ben bu yarismayi hediye için degil zevk için oynadim. |
son haftalardaki çıkışımla bu yılki hedefime ulaştım.909 puanla 26.sırada bitirdim.inşallah seneye daha iyi olacak.bu arada ilk üçe giren arkadaşları da tebrik ederim.
|
son hafta katılmasaydım kesin birinciydim:D yalnız arkadaşlr burak sonhaftalarki gibi ilk haftalarıda ciddiye alsaydı kesinlişkler birinciş olurdu gibime geliyor..burak kardeşimi hakkaten kutluyorum..:)
|
finaller öncesi moral oldu, 1. bitirmek gerçekten çok güzel, myway kardeşime emekleri için teşekkürler, gelecek sene görüşmek üzere...
|
[QUOTE=sabanoh;524135]Merak etme kardesim benim sözüm sözdür .Forma senin olsun , ben bu yarismayi hediye için degil zevk için oynadim.[/QUOTE]
[B]tamamdır o zaman :D benim adresi ver göndersinler formayı :D[/B] |
Acısıyla, tatlısıyla koca bir sezonu geride bıraktık. Bize bu sezonda STY'nin hazırlanması ve hesaplanmasında emeği geçen Yiğiter, jakobieen ve myway'e teşekkürü bir borç bilirim. Hatırladığım isimler bunlar. Gizli kahraman veya hatırlayamadığım kişiler de varsa onlara da ayrıca teşekkür ederim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:08. |