![]() |
Cevap: İzmir/Bucaya Sivaslı Yigidolar Derneği KURU
süper ya bizim mahalle olmasına rağmen ben bile yeni duydum 100 metre uzaklıkta bize haftasonu gideyim bariiii:):D
|
Nereye kuruluyor SİVASLI YİĞİDOLAR derneği
|
[QUOTE=sewaz58;525786]Hayırlı uğurlu olsun .. Bu tarz derneklerin artması dileğiyle...[/QUOTE]
artmasından ziyade birlik ve beraberliğin sağlanmasını diliyorum.... |
SELAMUN ALEYKUM ARKADASLA RTAM OLARAK KOZAĞAC IN NERESINE KURULUYOR BILGISI OLAN VAR MI KOAZAGAC CAMI TAM OLARAK NERDE
|
herkese selamlar bende izmir bucadayım :D ismim salih.Kültür sarayının orda oturuyorum.şimdiden hayırlı olsun.Artık futbol maçları düzenleyebiliriz kendi aramızda :D
|
gercekten izmırımıze hele bucaya yıyıdolar dernegı kurulması bir sivaslı olarak benı son derece mutlu etmiştir kurucu üyelere düşünenlere sonsuz teşekkürler hayırlı ugurlu olsun başarılar dilerim
|
İzmiR Kozağaç Parkından Kozağaç Camisine giderken hmen solda Şuan açıktıR
(yORUMLAR için TŞKLer |
sivas spora izmirdeki derneği hayırlı olsun
|
dernek kuran arkadaslara bı sıtemım var! dernek kuruyosunuz cok gusel emeklerınıze saglıkda ıkıdır halısaha organızasyonu yapmaya calısdık ama sayıyı saglamakda sıkıntı yasadık,bırınız selamınaleykum aynı sehırdeyız katılalım demedı,bı konu acıldı buraya ama dernek faalıyetıyle ılgılenen arkadaslar burada en ufak bı bılgılendırme yapmıyo! sız ordan calarsanız bız burdan baska semtlısı kendı semtınden calar oynarsa bırlıgı beraberlıgı nasıl saglayacagız? ya ılgılı arkadasların bu sıteyle ılgısı,haberı yok,konuyu acan arkadasda bı duyumla actı bu konuyu yada barız bı orgutlenme sıkıntısı yasanıyo dernekle ılgılı..
en kısa zamanda tanışıp bırlıkte nasıl ısler yapıcaz onun telasına baslamak lazım.egedekı deplasmanlara pek bı zaman kalmadı! |
arkadaşlar nu derneğe kyranlara teşkkür ediyorum sivasımızı yalnız bırakmadıkları için enyakın zamandaa dernegi ziyaret edeceğim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:30. |