SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor`a Civelli (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25987)

vedat58 15.06.2009 17:28

Cevap: Sivasspor`a Civelli

DIKKAT DIKKAT , Burdan bülend hocama sesleniyorum hocam imza attirmadan neden duyuruyorsunuz , ya baska klublerde duyarsa almaya kalkarlarsa o zaman bu oyuncuyu almamiz dahada zorlasir , bence gizli tutulmasi daha dogru insallah bu futbolcuyu aliriz

ferhat_58_oğuz 15.06.2009 17:51

EĞER GERÇEKLEŞİRSE İŞTE TRANSFER BU DERİM ADAM MÜKEMMEL BİR STOPER BİLİCADANDA İYİ DİYEBİLİRİM İNŞALLAH GERÇEKLEŞİR

giants 15.06.2009 19:01

[QUOTE=vedat58;528328]DIKKAT DIKKAT , Burdan bülend hocama sesleniyorum hocam imza attirmadan neden duyuruyorsunuz , ya baska klublerde duyarsa almaya kalkarlarsa o zaman bu oyuncuyu almamiz dahada zorlasir , bence gizli tutulmasi daha dogru insallah bu futbolcuyu aliriz[/QUOTE]

ya menejerligi hocadaysa !!!!!! ;)

artik kim kimi aliyor bizde sasirdik. 10 oyuncuyu gecti bizdede
bizim de spor gazetelerinden farkimiz kalmadi.

altuntas58 15.06.2009 20:16

Sivassporumuza faydalı olacaksa hemen alalım derim

subasi29 15.06.2009 20:35

ıste transfer bu ne oyle şehmuz muz ayva adam gıbı bıseyler alin valah afola gunahımız

yigido yakup 15.06.2009 22:11

artik sivasspor transfer konusunda baya baya medyatik oldu futbolcu pazarlamak isteyen menejerler;bir yerlere transfer olmak isteyen oyuncular basin sivasspor ismini kullanarak reklam yapiyorlar.ben bir futbolcu imza atmadikca kirmizi beyaz serefi giymedikce inanmam.

TracyMcGrady58 16.06.2009 11:31

Bonservisinin elinde olmasi bizim icin avantaj. Sampiyonlar liginde mücadele edecek olan bir takimda kim yer almak istemez. İnsallah en kisa zamanda bu transfer gerceklesir. Bilica`nin yerini kapatir diyorsa Bülent Uygun, kapatir herhalde :)

candayanmaz58 16.06.2009 12:06

civelli kaliteli bir futbolcu
sivassporumuza kim gelirse gelsin, büyük hocamız bülent uygun'un verdiği ruhu yakalayanlar başarılı olabiliyorlar
o nedenle transfer olsunda çamurdan olsun

FANATIK YIGIDO 16.06.2009 21:59

bu futbolcunun oynadigi takimlara bakilirsa bizim icin biraz pahali bir oyuncu bizim teklif edeceyimiz biktari kabul edeceyini sanmiyorum ama avrupa kupalarinda oynayacagimiz icin gelirse onubilemem kendini avrupa kupalarinda gostermek icin:D

izmirligardaş58 16.06.2009 22:16

kardeşim arjantinde bi takıma kiralık verilmiş sezonun ikinci yarısında sakatlığı yok yani maç eksiğide yok aynı bizim karim saidi gibi düşünelim arjantindeki kiralık oynadığı takımdada hayran bırakmış taraftarları inatçı bi yapısı var sahada salmayı sevmiyor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:18.