SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Erman Kılıç Sivasspor`da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26001)

atababa111 16.06.2009 10:57

Cevap: Erman Kılıç Sivassporda

Bu transfer politikasıyla bir yere varamayız.Tum ve Sylla avrupada is yapmaz diyen arkadaslara sorarım Erman kılıcmı Yasin cakmak mı avrupa da bizi tasıyacak bir türlü anlam veremiyorum.3 kurus paraya verilen bilicanın da acısı hala yüregimizde....

altuntas58 16.06.2009 11:00

[B]Erman kılıç sivasspora hoş geldin umarım istkrarlı bir cizgi yakalayıp sivassporumuza faydalı bir futbolcu olursunuz[/B]

skep06 16.06.2009 11:01

Musanın sol açık versiyonu.Topla hızlı,çabuk düşünebilen,gol atan gol attıran adam eksilten duran top kullanabilen iyi bir futbolcu.Tek eksiği savunma yönü onuda Bülent Hoca halleder.Sivasımıza ve Ermana hayırlı olsun.

rmznshn 16.06.2009 11:04

Erman kılıçı 2 sezon önce Elazığda oynarken transfer etmek istemiştik ama o i.belediyeyi seçmişti. iyi bir transfer olacaktır.

skep06 16.06.2009 11:06

Tum ve syllanın daha iyisi mutlaka alınacaktır.Yoksa bırakmazlardı.Ayrıca Erman Kılıç gibi bizim oyun sistemimize uyacak yerli sol açık yok.Hem yabancı kontenjanımız açıldı hem de çok iyi bir futbolcu aldık.Çok yerinde oldu.Tebrikler yönetime.

sinan-58 16.06.2009 11:08

Cevap: Erman Kılıç Sivasspor`da

yapmayın başkanım tumu göndermeyin

mustafatas58 16.06.2009 11:09

tum niye gidiyor ya onun yerine baliliyi verseyiniz ya.bence tumu vermek iyi olmadı...

noname87 16.06.2009 11:11

tumun gitmesine üzüldüm sylla da orta kalite futbolcuydu ama ihtiyaç olunca oynuyordu joker gibiydi erman geçen sene belediyenin en iyi futbolcusuydu ibrahim akın falan hikaye karışık bir transfer oldu tumun açığı inşallah kapatılır

Besyo_cu 16.06.2009 11:14

[B]Sylla orta saha ve savunmanın sağı ve gerekirse stoperde bile oynayabilen çok yönlü tam bir joker oyuncuydu gönderilmesini garip karşıladım...

TUM gibi özverili mücadelesi ile takımı neredeyse 2. yarı tek başına sırtlayan bir oyuncuyu böyle bir takasta kullanmak çokda doğru değil gibi geliyor ama bir yandan da baktığımızda bize son vuruşları üst seviyede bir oyuncu da gerekti eminim TUM un yerine çok iyi bir santrafor alınacaktır.

Erman'da çok önceden beri Bülent Hocanın gönlünde olan bir oyuncu idi daha önce ki yıllarda belediyeye gitmeden de istemiştik ama o belediyeyi tercih etmişti. Çok sert ve etkili şutları var takıma katkısı inanıyorum ki büyük olacaktır Erman hayırlı olsun...[/B]

Kibrisli 16.06.2009 11:18

[QUOTE=besyo_cu;528479][B]Sylla orta saha ve savunmanın sağı ve gerekirse stoperde bile oynayabilen çok yönlü tam bir joker oyuncuydu gönderilmesini garip karşıladım...

TUM gibi özverili mücadelesi ile takımı neredeyse 2. yarı tek başına sırtlayan bir oyuncuyu böyle bir takasta kullanmak çokda doğru değil gibi geliyor ama bir yandan da baktığımızda bize son vuruşları üst seviyede bir oyuncu da gerekti eminim TUM un yerine çok iyi bir santrafor alınacaktır.

Erman'da çok önceden beri Bülent Hocanın gönlünde olan bir oyuncu idi daha önce ki yıllarda belediyeye gitmeden de istemiştik ama o belediyeyi tercih etmişti. Çok sert ve etkili şutları var takıma katkısı inanıyorum ki büyük olacaktır Erman hayırlı olsun...[/B][/QUOTE]

Demedim mi ben İbrahim:D Sana da önceden söylemiştim...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:13.