![]() |
Cevap: Elektrik Sistemine Başlandı
Bence bu stad büyütülsün İnönü gibi aşağıya doğru yeni stad yapmaya gerek yok bencede...
Konu dışına dağılmasın tabii ama nolur şuranın bir fotoğrafını çekin kapalı yanları nasıl oluyor anlatılandan, teoriden birşey anlamadım ben... Hürdoğan nasıl anlatmışsa gözümde canlandıramadım... :) Sacların üzerinde insanlar oturacakmış gibi geldi... |
[QUOTE=hepburdayız;529116]ya arkadaşlar sivastaki bi arkadaşımız şu stadın fotolarını çekip koyamazmı siteye!!!!!!![/QUOTE]
evet arkadaşlar o yakınlarda kimse yokmu |
[QUOTE=mühendisburak58;529071]ben bu habere hiç sevinmedim.demek ki yeni stad projeside yalanmış.başbakanın sivaslılara verdiği koca bir yalan.[/QUOTE]
Kardeşim sen 3 Ay'da stad yapıldığını gördünmü. Yeni stad'a başlansa bile en az 3 - 4 sene sürer. Kayseri'nin hazır parası varken 2 yılda zor bitirdi, Sivas'ın imkanları ortada en az 3 - 4 sene sürer. bu 3 - 4 sene içinde millet işkencemi çeksin yani. 3 sene yeni stad yapımı beklensin, hiç bişey yapılmasın. bataklıkta karda soğukta bi 3 sene daha idare etsinler öylemi istiyorsun. Biraz mantıklı olun arkaşlar. maket stad yapılmıyor. |
ßence sımdlık stat yapmazlar cunku kayseri yaptı boş trıbunlere pynuyorlar adamLar ßizimkıLerde yapsın aynısı oLur Zaten kımse 5 Lira verıp maca gitmek istemıyoru bedava yoLLaradan girmenın gayretınde yazık olur ßence yenı bi stat yapılırda ßoş kaLırsa mevcut statıdı birazdaha sahaya yakınlaştirsaLar koltukLarı adam etseLer yeter ßence merkezi yere gitmeyen şehrin dısına hiç gitmezz 30 bin kısılık stat 5 bin kişi geLirse şamamak Lazım....
|
evet baslamakla cok iyi yapdik. yakinda o zeminde esecegiz :)
|
evet bu durumda 30 000 kişilk stad lüks görünüyor şampiyonluğa oynanan bir sezonda 9 400 seyirci geliyorsa bence bu stadı onarıp mümkünse tarbzonun yaptığı gibi kale arkalarını falan yakınlaştırsınlar yeter alttan ısıtmada yapılırsa olur biter zaten bu krizde kimse biyere çivi çakamıyor toki bile aslantepe inşaatının içinden çıkmadı 2. sene yaklaşıyor hala bitiremedi
|
memleketteki arkadaşlar stada uğrayıp bir iki fotoğraf çekseniz çatladık meraktan :)
|
[B]Helal olsun büyük başkan.Sözünü tutacak.Valla büyük başkan.HELAL OLSUN!!![/B]
|
bu stat üzerinde fazla çalısılsın yeni stada ne gerek var.attan da ısıtıyor üstüde kapandımı tmm dır :)
|
çok güzel olacak inşallah stadımız dolar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:55. |