![]() |
Cevap: Temiz Bir Lig İstiyorum
BAŞKANIM SİZ SİVASIN BAŞINDA OLUN YETER BU LİG NE KADAR TEMIZDİR O ÇOK TARTIŞILIR ÖNEMLİ OLAN SİVASIN YİGİTLİGİDİR
|
baskanim sizin yureginiz temiz isteginizde temiz,capsizlar ne anlar ligden temizlikten
|
BEN KENDİ ADIMA SAYIN BAŞKANA KATILIYORUM BU ÜLKEDE TEMİZ LİG OLMAZ MASA ÜSTÜ OLUR SEN BÜYÜK BAŞKANSIN SEN SIVASIN YETİŞTİRDİ DEER SİN SEN REİS SİN UNUT MA BAŞKAN REİS OLMAK KOLAY DEİL ,,,, ALP ERENLER,,,,
|
insallah bundan sonra istanbul takimlarina kurulan düzen bozulacak
ananadolunun gülü sivasspor sampiyon olacak yeterki inanalim yeterki savasalim inaniyorum hak yerini bulacak sivasspor sampiyon olacak |
BİR GÜN BU ÜLKEYİ ANADOLU ÇOCUKLARI YENETECEK İŞTE OZAMAN ANADOLUDAN BİR ŞAMPIYON ÇIK ACAK BUNUN ADIDA SIVAS SPOR OLACAK TÜM ANADOLU BUNU BÖYLE BİLE,,,, ALP,,, ERENLER,,,,
|
Önce kendinin temiz olması lazım başkan beyfendi...nasıl sivassporu fb maçlarında farklı görüyorsak başka takımlardaa başka maçlarda farklı görebiliriz..kendin temiz olmadan başkalarının temizliğine karışmak biraz saçma olur.
|
SAYIN BAŞKANIM SİVASIMIZ İÇİN YAPTIĞINIZ VE YAPACAĞINIZ HER ŞEY İÇİN VE BİZE ÖNCE SÜPERLİG SONRADA ŞAMPİYONLAR LİGİ HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİNİZ İÇİN SANA ÖLENE KADAR MİNNETTARIZ 50 YILDIR SİYASİLERİMİZİN YAPAMADIKLARINI SİZ 5 YILDA GERÇEKLEŞTİRDİNİZ DEMEKKİ SİZ SİYASİLERDEN 50 YIL SONRASINI GÖREBİLEN BİR İNSANSINIZ .....
|
temız bı lıgmı he guldurmeyın ınsanları bızım ulkede bu federasyon ve bu medya oldugu surece vede sıkecı adnan polat azız yıldırım kazan kafa demıroren nasıl temızbı lıg olsun heeee asıl medya tabıkı onlar ucbuyuk dedıklerı takımları pofpoflarlarsa temız bı lıg dusunemıyorum
|
bnde istiyorummmm temzi bir lig olsn 10 tl borcum olsn
|
SAYIN BAŞKANIM TEMİZ LİG DEN BAHSEDİYORSUN AMA BU ÜLKEDE ZOR BUNU SEN DE BİLİYOR SUN AMA BİZ DE SIVASLIYIZ BU OYUNLARI BOZACAIZ,,, REİS OLMAK KOLAYDEİL BAŞKANIM SIVASLI LAR SENİNLE GURUR DUYMALI BENCE ŞÜNKÜ ALTERNETİFİNİZ YOK OLSA ÇIKAR ZATEN DEMEKKİ HAKLIYIM ,,,,,ALP ,,ERENLER,,,
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:22. |