![]() |
Cevap: Avrupa'da 5. Sınav
[QUOTE=stutgart58;539122][B]ama bence cihan yılmaz bu maçta oynamalıydı..çünkü orta sahada top tutacak adam lazım[/B][/QUOTE]
eger skor sivas lehine olursa o zaman top tutan futbolcu iyi oluyor aksi taktirde kontratak'lari yavas'lata bilir |
[QUOTE=1989cArsi03;539125]eger skor sivas lehine olursa o zaman top tutan futbolcu iyi oluyor aksi taktirde kontratak'lari yavas'lata bilir[/QUOTE]
bizim en büyük avantajımız rakip bizi tanımyor ve küçümseyecklerdir...bu bizim çok işimize yarayacak..eğer ilk yarıyı 0-0 veya 1-0 önde girersek ikinci yarı onlar mutlak gol için şuursuzca saldıracakları için kontradan gol atma olsaılığımız oldukça yüksek..hatta maçı farklı bile kazanbilriz |
bence defansta yasin yerine murat sözgelmez oynamalı.
|
dedigin gibi önemli olan o golü bulmak ama maç 0-0 biterse isimize yaramaz mutlak gol lazim
|
[QUOTE=mühendisburak58;539130]bence defansta yasin yerine murat sözgelmez oynamalı.[/QUOTE]
yasin-sedat yada m.sözgmez-sedat olmalı...... |
[QUOTE=1989cArsi03;539132]dedigin gibi önemli olan o golü bulmak ama maç 0-0 biterse isimize yaramaz mutlak gol lazim[/QUOTE]
ilk yarı 0-0 biterse zaten adamlar ikici yarı kesin gol arıycakları için açıalcaklar defansları boşalacak 2.yarı mutlaka gol olur merak etme |
[QUOTE=stutgart58;539133]yasin-sedat yada m.sözgmez-sedat olmalı......[/QUOTE]
yasin'in performansini bilmiyorum ama en azindan FB'den tecrübesi var diger futbolculara göre daha sakin olabilir |
[QUOTE=mühendisburak58;539130]bence defansta yasin yerine murat sözgelmez oynamalı.[/QUOTE]
ama murat sözgelmezin avrpa deneyimi yok..yasin fenerdeyken portoyle d.kiewl falan maçlara çıktı...bence yasin kesin olmalı |
[QUOTE=1989cArsi03;539135]yasin'in performansini bilmiyorum ama en azindan FB'den tecrübesi var diger futbolculara göre daha sakin olabilir[/QUOTE]
evt..katılıyorum..bence de yasin olmalı çünkü tecrübesi var.muratın o konuda deneyimi yok |
ama yasinin tek sorunu bazen çok tuhaf amatörce hatalar yapıp duruyor..biraz daha dikkatli olması lazım gari
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:17. |