![]() |
Cevap: Yiğidolar Belçika'ya Gitti
allah yardımcımız olsun haydi sivasım anderlecti anTERLETELİMgelelim
savulun cılgın türkler geliyo:D:D:D:D |
[B]Allah utandırmasın bu öyle bir gurur ki tarifi imkansız. Gidişimiz panik ve heyacanlı dönüşümüzde mutlu ve umutlu olsun.
Her ne skor alırsanız alın biz sizi ölümüne seviyoruz...[/B] |
Stadin yarisi nasil sivaslilarla doluyor anlamadim dogrusu, insallah tabi oyle olurda, rakip takim bukadar sivasliya yer ayirdimiki, yolunuz acik olsun, allah yar ve yardimciniz olsun.
|
Allah yar ve yardımcınız olsun yiğidolarım dualarımız hep sizinle olacak avrupada yeni bir devir açıcaz inş. fatihin torunları.
|
[QUOTE=1989cArsi03;539145]allah utandirmasin..basarilar sivasspor[/QUOTE]
[B]Kardeşim Logo Avatar Rahatca Koymuşsun Senden Ricam Kaldır. Biz Sizin Sitelerinizde Değil Sivasspor Bir Sivas Lafı Hemen Siliniyor.[/B] |
[COLOR="Black"]Haydi insallah bu maçi kazanip basarimizin bir sans olmadigini herkese [/COLOR][COLOR="Black"]inansiracagiz insallah .Benim bazi arkadaslar o 2 [/COLOR][COLOR="Black"]senede sampiyon olcaktiniz diyor ...!! Olamadiniz [/COLOR]bu [COLOR="Black"]sene geçen sene gibi olamiyacaksiniz dediler !!! [/COLOR][COLOR="Red"]HAYDI SIVAS BU BASRAINI HERKESE KANITLA !!!!! SIVASSPOR EN FORCE !!!![/COLOR]
|
:):D[COLOR="Red"]HAYDI SIVAS KIM TUTAR SIZI !!! BU MA9I KAZANIRSANIZ HERKES SIZIN ONUNUZDE DIZ COKECEK !!!![/COLOR]:D:)
|
yolunuz açık olsun yiğidolar inşallah galibiyet veya göllu beraberlikle gelirsiniz olmazsada canınız sağolsun
|
Gidişiniz sessiz dönüşünüz muhteşem olsun sizlere güvenıyoruz.
|
[B]takımımıza kariyerindeki bu en önemli maçta başarılar diliyorum
burdan ayrıca bu maçı evlerimizde şifresiz seyretmemizi sağlayan TRT'ye de teşekkür ediyorum işimiz zor ama imkansız değil, başarılar sivassporum...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:21. |