![]() |
Cevap: Sivas, yarın 6 atarsa ne yaparsınız?
Belcikadaki macda 90 dak.bir tane sut cekme basarisi gösteremeyen,hazirlik maclari ölcü degildir deyip,üstü kapatilmaya calisilan basarisizliklarimizin bilancosu cok agir olmustur.Belcikada gercekten amatör takimlardan cok daha kötü oynadik.Futbolunda bir cikis arayan Avrupanin cücesinden fark yedik.Alman ,Ispanyol veya Italyan takimlarindan biriyle karsilassaydik sonuc cok daha kötü olurdu.Transferden bugüne kadar hala olumlu birsey cikmadi.Eldeki kadroya güveniyorlarsa bu kadroyla süper ligde tutunmak cok zor.Ersen Martin kafayla yere birakacak gol atip puan alinacak ve süper ligde kalinacak.Ilk üc macimiz TB icerde,FB ve Denizli üst üste disarda.Bu üc macdan sifir puan cekecegiz dersem herhalde yalan söylememis olurum.Fikret Ünsal´i ise hayalleri ile basbasa birakirken , daha olgun demeclerle Türk kamuoyunun önüne cikmasini Allah´dan niyaz ederim.
|
Ya 2-1 yensekte o bizim için yeter turu geçemesekte.
|
ya kardeşim bu adamın pot kırmaları bitmiyo kusura bakmayın ama.biri fikret ünsal diğeride bülent uygun,yeter be kardeşim amma hevesliymişsiniz medyatik olmaya.sayenizde herkes SİVAStan nefret ediyo artık,bravo size
|
arkadaslar o kotu futbol bugunde olacak degil ya
o gun guya anderlecht futbolmu oynadi o gun karsisinda bi gs yada fb olsaydi ayni golu onlar yerdi bugun inanyorum ki biz onlara 6 atma sansini yakalayacagiz 6 atmasak bile onlari yenecegiz lutfen elestirmeyelim destek olalim [U]INADINA SIVASSPOR [/U]diyorum ben |
inş tur atlayan takım bız oluruz umarım
|
bizim yöneticiler artik kendi kendilrine hayal görmeye basladilar, birakin kardesim hayal görmeyi ,adam akilli transferler yapin, burada herkes bizimle alay etmeye basladi.
|
bir "sonradan görmelik" tavrı var bizimkilerin üstünde...hani kıravat takıp da etiketini sökmeden dolaşmak gibi...başarının kalıcı olması için her şeyden önce başarıyı hazmetmek gerek...saçma sapan laf konuşup milleti bize bir yerleriyle güldürmenin anlamı yok...maça gelince beraberlik iyi sonuç...en azından ülke puanına katkımız olur...puan da önemli değil, yeter ki şahsiyetli futbol oynayalım...sivasspora başarılar...
|
[B]şüphesiz herkesin en büyük dileği ama zor ımkansız değil bir mucize olur sadece olsada bayram ederiz...[/B]
|
[B]6 atsın kayseri deplasmanına otobüs kaldırcam[/B] :D
|
bı konuyudu farklı yerlere cekmeyın be kardesım,baslıkla ılgılı dusuncanız varsa yazın yoksa neden mesaj kırlılıgı yapıyorsunuz?
yarın anderlechte 6 atar turu gecersek ben izmir körfezıne sivasspor formamla atlarım:D sabaha kadar izmirlileri uyutmam:D namık kemal ne demıs hayal kuranında kurmayanında:) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:57. |