![]() |
Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!
:) :) :) :) :) :) :) :) zorumdan gülüyorum....
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"][B]Bulent hoca elinizden geleni yapmadiniz, boyle gidersede bizi cok zor bir lig bekliyor, bizi su hamsilerin diline dusurdunuz ya, boyle mikrop trabzonspor taraftarinin diline dusurdunuz, ben boyle cirkef, yuzsuz, mikrop taraftar gormedim, koltuklarimizi kirdilar. belki bizi yendiler ama halen adam olmayi basarmadilar... neyse hocam insallah bundanda ders cikartirsin diyecem ama her mac bunu demekten biktim[/B][/COLOR][/FONT]:mad:
|
Tolunay kafkas geldi aklıma bi anda aklıma nedense... ertuğrul sağlam.... ne bilem ya ölesine geliyolar soldan soldan...
|
elimizden gelen buysa hocam allah yardımcımız olsun. bız bu sene hıc ılk 10 demeyelım elımızden gelen buysa yazıkk.. sadece yazık..
|
Neymiş efendim elimizden geleni yapmışmıyız.Gerçi dogru sölüyorya elimizden geleni bu.Sen kadroya takviye yapacan yerde elindekileri gönder yerlerine dogru düzgün adamlar alma sonra tabiki elinden geleni ancak bu kadar olur.Önce elimizdeki bombalardan(Hayrettin gibi) kurtulacagımız yerde en iyi adamları yolladık sonrada haklı olarak bu kadronun yapabileceği bu demek istiyor adam.Sanki ben yaptım bu kadroyu Hey Allahım ne diyim bilmiyorumki
|
İşte Rakibimiz..!!!
+18 Şiddet ve Korku İçeriklidir.. [url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=59619[/url] Transferlere ihtiyacımız oldugu aşikar...! duygusal davranıp bız yenerız bız ederız demeye gerek yok.. anderlecte öyle dedik elendik. Trabzonu kesın yenerız dedık elendik..! kesinlikle transferler şartt..! VE BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK KONUŞMA..! bizde seviyoruz sivassporu ama ne zaman büyük konussak hüsranla karşılasıyoruz ve hayal kırıklığına uğruyoruz..! |
İsim vermek istemiyorum, elinden geleni yapmayan arkadaşlar var.
|
[QUOTE=yigidogurbettee;545182]İşte Rakibimiz..!!!
+18 Şiddet ve Korku İçeriklidir.. [url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=59619[/url] Transferlere ihtiyacımız oldugu aşikar...! duygusal davranıp bız yenerız bız ederız demeye gerek yok.. anderlecte öyle dedik elendik. Trabzonu kesın yenerız dedık elendik..! kesinlikle transferler şartt..! VE BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK KONUŞMA..! bizde seviyoruz sivassporu ama ne zaman büyük konussak hüsranla karşılasıyoruz ve hayal kırıklığına uğruyoruz..![/QUOTE] aynen kardesım.futboldan zerre kadar anlamadan ezecez gurleyecez tarzında bagırmaktan baska bıse bılmeyen bı suru ınsan var. bellıydı boyle olacagı.. hazırlık maclarından bellıydı taaa.. onu aldık bu geldı bu gelmedı bu kararsız dıye dıye getırdıler buralara ıslerı.. |
[QUOTE=sivasli215;545155][B]haftaya da fb yener bizi
ilk 2 hafta 0 puanla son sıralarda bir sivasspor!!! nereden nereye, yanlış transfer politikasının sonu budur...[/B][/QUOTE] hocam ilk 2 hafta 0 puan demissin takimina biraz güven bence böyle yorumlar karamsarligin sonucudur bu kadar karamsar olmayin |
Fikstür cekildiginde ilk 3 haftada 7 puan aliriz aciklamalarini unutmadik, ama 1 puan alirsak 3 mactan öpelim basimiza koyalim!!!
Eger elimizden gelen bu deyip caresine bakmazsak vay geldi basimiza, acil care, baska yolu yok, biz Taraftar pes etmek istemiyoruz hala ümidimizi korumak istiyoruz, careside siz sorumlularda!!!! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:03. |