SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas`ın İçi Boşalmış! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26722)

buraq588 09.08.2009 11:09

Cevap: Sivas`ın İçi Boşalmış!

bu sene bu takımdan hiç bi ....olmaz...sen oturmuş kadroyu neden bozarsın bi anlam veremedim...bu sene sivas ilk 10a bile zor girer...elimizde çok güzel ikinci lig takımı var...

Besyo_cu 09.08.2009 11:16

[B]Ben bu takıma sonuna kadar güvenıyorum gidenlerden sadece Tum direk oynayan bir oyuncuydu ve gönderilmesi tek yanlış oyuncuda oydu.Blicayı elimizde tutmamız imkansızdı herkesın bir değeri vardır. Manchester gibi takım en iyi oyuncusunu satıyorsa gerisini siz düşünün.

Ancak gecen sezon önemli paralar kazandık o paralardan transfer sezonu bitmeden çok iyi 2 - 3 oyuncu alınacağına inanıyorum.

Biz zaten her sezon açılış macına iyi başlayamıyoruz. Bu takım çok büyük başarılara imza atacak bekleyip görelim.[/B]

FANATIK YIGIDO 09.08.2009 11:21

ah bulent hoca sulazlarida konusturuyorsunya dahanediyeyim ligde enson yenileceyimiztakim bence tsydi okadarmi dustuk:mad:

kasko 09.08.2009 11:23

Hala transfer yapmak için neyi bekliyorlar anlamış değilim...

edebiyatisyen 09.08.2009 11:31

[QUOTE=besyo_cu;545507][B]Ben bu takıma sonuna kadar güvenıyorum gidenlerden sadece Tum direk oynayan bir oyuncuydu ve gönderilmesi tek yanlış oyuncuda oydu.Blicayı elimizde tutmamız imkansızdı herkesın bir değeri vardır. Manchester gibi takım en iyi oyuncusunu satıyorsa gerisini siz düşünün.

Ancak gecen sezon önemli paralar kazandık o paralardan transfer sezonu bitmeden çok iyi 2 - 3 oyuncu alınacağına inanıyorum.

Biz zaten her sezon açılış macına iyi başlayamıyoruz. Bu takım çok büyük başarılara imza atacak bekleyip görelim.[/B][/QUOTE]
..................Aynen kardeşim aynen....

edebiyatisyen 09.08.2009 11:34

Takıma güveniyiorum ama transfer şart. nedense transferde geç kalma gelenegini bu yıl da uyguladık ve açıkçası çok uzadı. Şu milli takım arasına kadar transferleri bitirip yeni oyuncuları takıma adapte etmeliyiz.

kartalyiğido 09.08.2009 11:41

Sayın Toroğlunun içi boşalmış ne dediğini bilmiyor, uykusu gelmiş herhalde su molasına ihtiyacı var, ayıp be ligin birinci haftası kendine gel, bunlar mikrofon bizde istediğimizi söyleriz hesabındalar

zarta 09.08.2009 11:41

Sivasspor taraftarı ilk önce yönetimini sorgulamalı...

Bülent UYGUN;
*Defansın belkemiği Bilica'yı Fener'e verdi, (müzmin ve geleceği olmayan yedek Yasin)
*Büyükşehir'le asrın takasını (!) yaptı, (TUM, SYLLA = Erman Kılıç)
*Tam kontra atak adamı Balili'yi elden çıkardı, yerini doldurmadı,
*Mohammed Ali gibi bir görev adamına yol verdi,
*Diallo gitti,
Tüm bu gelişmelere imza atarken yönetim de bunlara müsade etti, böyle yönetim boşluğu olmaz!!! Bülent UYGUN'dan önce Sivasspor Yönetimi'nin sorguya çekilmesi gerekir...

carizma0658 09.08.2009 11:41

YÖNETİMMM MEZARA KADAR SİVASS EYVALLAHH AMA TAKIMA NE OLUYOR ACILEN TAKIM ESKI GÜNLERİNE DÖNSÜN KONUŞANLAR KİM YA ALLAH AŞKINA KİM :confused:

AlBeyaz58 09.08.2009 12:10

[QUOTE=besyo_cu;545507][B]Ben bu takıma sonuna kadar güvenıyorum gidenlerden sadece Tum direk oynayan bir oyuncuydu ve gönderilmesi tek yanlış oyuncuda oydu.Blicayı elimizde tutmamız imkansızdı herkesın bir değeri vardır. Manchester gibi takım en iyi oyuncusunu satıyorsa gerisini siz düşünün.

Biz zaten her sezon açılış macına iyi başlayamıyoruz. Bu takım çok büyük başarılara imza atacak bekleyip görelim.[/B][/QUOTE]

Bütün takımlar elindeki oyunculara tabiki transfer ediyor. Manchester i örnek vermişiniz.. Adamlar onu parayla satıyorlar. Bizim Gibi Fener amcasına peşkeş çekmiyorlar. BILICA geçen sezonun en iyi oyuncusu idi. beleşe gitti. Kayseri Naptı Mehmet TOPUZ'u alladı pulladı bir ton paraya sattı. Aradaki fark bu

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:52.