![]() |
gece gündüz farketmez önemli olan maçı kazanalım.
|
[CENTER][SIZE=2][SIZE=2][FONT=Arial Narrow][COLOR=Blue]BİZİM İÇİN HİÇ FARKETMEZ ..HER ORTAMDA GENÇLERBİRLİĞİNE YAPARIZ .. AMA MAÇ GECE OLSAYDI TARAFTAR İÇİN DAHA İYİ OLURUDU.. ORUCUMUZU AÇAR ÖLE STADYUMA GİRERDİK ŞİMDİ ORUÇLU TEZAHURAT EDECEZ.. ::( BUNADA DEĞER..[/COLOR][/FONT][/SIZE][/SIZE][/CENTER]
|
ya nabalım sivas durmaz yıgıdo calıskandır yıgıdo zekıdır yıgıdo atıktır... :D yanı gece gunduz sıcask soguk farketmez alacaz bu macı da insallah...
|
[b]Artık kış kendini yavaş yavaş hissettirecek ve günlerde kısalmaya başladı artık maçlarda bundan sonra genellikle gündüz oynanır...Gündüz olması bizim içinde iyi olur Sahur yemeğini yeriz ve öyle Sivastan çıkarız yola...
YİNE YOLLARDAYIZ... 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ HER YERDE...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Artık kış kendini yavaş yavaş hissettirecek ve günlerde kısalmaya başladı artık maçlarda bundan sonra genellikle gündüz oynanır...Gündüz olması bizim içinde iyi olur Sahur yemeğini yeriz ve öyle Sivastan çıkarız yola...
YİNE YOLLARDAYIZ... 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ HER YERDE...[/b][/QUOTE] [b]SAHURU YER BİSMİLLAH YOLA DÜŞERİZ...İFTARIDA ANKARADA GENÇLERBİRLİĞİNE KARŞI YAPARIZ..:D[/b] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][b]SAHURU YER BİSMİLLAH YOLA DÜŞERİZ...İFTARIDA ANKARADA GENÇLERBİRLİĞİNE KARŞI YAPARIZ..:D[/b][/QUOTE]
[b]Oldu ara beni...Hadi bakalım inşallah orucumuzu Gençlerbirliğini yendikten sonra zevkle açarız...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Oldu ara beni...Hadi bakalım inşallah orucumuzu Gençlerbirliğini yendikten sonra zevkle açarız...[/b][/QUOTE]
[B]ararım reis seni ankarada beraberiz zaten....[/B] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][B]ararım reis seni ankarada beraberiz zaten....[/B][/QUOTE]
[b]İnşallah tabiki beraberiz sen benim sağ kolumsun ya hani...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]İnşallah tabiki beraberiz sen benim sağ kolumsun ya hani...[/b][/QUOTE]
[B]vay gözlerini yiyim senin boşuna reis demiyoz sana sivas'ta bir tanesin baba...her reis demeye bir kıdem isterim..:D[/B] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][B]vay gözlerini yiyim senin boşuna reis demiyoz sana sivas'ta bir tanesin baba...her reis demeye bir kıdem isterim..:D[/B][/QUOTE]
[b]Aman gözlerimi yeme gözsüz kalırım sonra...:):)[/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:23. |