SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   FENERBAHÇE - SİVASSPOR MAÇ FOTOLARI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26831)

omercoskun 18.08.2009 00:55

Cevap: FENERBAHÇE - SİVASSPOR MAÇ FOTOLARI

tarafatar kazanmak zor ama kaybetmek baya kolaymış yahu hiç aklıma gelmezdi 3-5 çapulcu yüzünden bu siteden kopacağım o kadar nane molla yazı var benim yazılarım neden silinir küfür mü var yok hakaret mi var yok ee o zaman benim yazım kime dokundu çok merak ettim !! onu nasıl olsa öğrenirizde niye sildi onu merak ettim (siteden kopartabilirsiniz ama sivasspordan kopartamassınız işte ona gücünüz yetmez) eyvallah ;)

Harput0658 18.08.2009 07:53

3 senedir istanbuldayım. Sivassporun neredeyse tüm maçlarına gittim, Bi tek bu gün fotoğrafımı sitede görebildim :):)

davulcu 18.08.2009 10:12

herşey için teşekkürler recep abi

serdal58 18.08.2009 10:13

fotolar çok güzel...

ellerinize sağlık

yasin2452 18.08.2009 11:35

birde skor güel olsaydı ordaki taraftarlarımızda üzülmüşlerdir:mad::mad:

atababa111 18.08.2009 11:49

[QUOTE=omercoskun;549062]tarafatar kazanmak zor ama kaybetmek baya kolaymış yahu hiç aklıma gelmezdi 3-5 çapulcu yüzünden bu siteden kopacağım o kadar nane molla yazı var benim yazılarım neden silinir küfür mü var yok hakaret mi var yok ee o zaman benim yazım kime dokundu çok merak ettim !! onu nasıl olsa öğrenirizde niye sildi onu merak ettim (siteden kopartabilirsiniz ama sivasspordan kopartamassınız işte ona gücünüz yetmez) eyvallah ;)[/QUOTE]

Al benden de o kadar kardeşim.Ne zaman etkili ve herkesi ilgilendiren bi konu açsak veya yorum yazsak silindi.sebebini anlamadık ama tek anladığımız senin benim gibi değerli insanları bu siteden kopartabiliyorlar.Sonuç olarak bu siteyle Sivassporlu olmadık ki bu siteden dolayı Sivassporumuzdan kopalım.
Site yönetimine bir lafım olacak: Son birkaç yıldır takımımızda görülen değişiklikleri başarıları sitede görememekteyiz.saçma sapan konu başlıkları ile insanları meşgul etmeyin.girin bakın bordomavi.net e örnek alın.ne konular var ne aktiviteler var.güncel transfer haberlerini bile kendi sitemizden en son duyuyoruz.video gbi aktiviteler koymanızı dilerim yoksa bizi kaybetmek üzereyken 5-10 kişiyle KİM BU GECE KUŞLARI diye konu açarsınız....

Ayşegül 18.08.2009 16:32

fotoğraflar için ve takımıza verdiğiniz bu destek için teşekkürler recep abi iyiki varsınız...

ssk58 18.08.2009 18:51

sivasta fb taraftarı 5 ytl giriyor biz istanbulda 55 ytl nasıl iş bu alemin kerizi bizmiyiz sivasta rakip takım biletlei pahalansın giden arkadaşlara teşekürler .

zaralı ulkucu 18.08.2009 20:12

BIZ ORDAYDIK AMA TARAFTAR YOKDU BIZIM ISYANIMIZ KLAVYE BASINDA YAZANLARA YAZMA GEL TAKIMINA DESTEK OL TRIBUNDE YADA HAVAALANINDA ONUDA YAPAMIYORSAN YAZMA KONUSMA SUS SUS SUS YETER ARTIK SİVASSPORA DESTEK OLMA ZAMAMI GELDI GECIYOR ARTIK YAZMAYINSADECE DESTEKLEYIN

DELIKANLI ADAM KAVGADA BELLI OLUR GERCEK TARAFTARDA DEPLASMANDA BELLI OLUR ...................................

oNuR 18.08.2009 20:28

Bilet fiyatlarına ragmen stada giden bütün yiğidolara teşekkürler

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:06.