![]() |
Cevap: Shakhtar Sivas`a Geldi!
ben maratondan 2 bilet aldim tanesı 15 tl cok ucuz sivas nasil para kazanızor anlamadim. almanyada 1 bilet 50 euro
|
Hoş geldin Mircea Lucescu ama yenilerek gideceksin üzgünüm :)
|
biz bugun 4 eylulde arklarla oturuyoduk girişte işte . orda ukraynalı fıtbolcular wardı kameramanlar falan .. işte bekliyoduk bülent uygun ile yeni gelen bekmezci beraber geldiler selam verdik onlarda verdi. sonra bi araba geldi lucescu indi arabadan :D luce luce diye bagırdık donup bakmadı :D
|
kardeşim hayırlısı neyse o olsun,eğer hayırlısı elenmemizse elenelim çünkü bence avrupa maçlarından lige konsantre olamıyoruz,henüz bu konuda tecrübesisiz ama illaki insan avrupa şampiyonunun kendi saha ve seyircisi önünde yenmek ister,elensek bile şerefimizle,onurumuzla elenelim esaret altında zincire vurulmuş köleler gibi değil
|
gelsinler bakalım gelecekleri varsa görecekleride varrrrrrrrrrr:D:D
|
saktarı buraya getiren bülent uyguna ve ekibinesonsuz teşekkürler.. UEFA şampiyonuda 4 eylülden geçeçekmiş helal olsun... Kaç takım UEFA ŞAMPİYONU nu ağırladı...
|
hadi bakalim allah yardimcimiz olsun.istersek alabilir maci ama insallah ligde oynadiklari gibi oynamazlar!
|
Shaktara bugece kabus gibi gecer :D
|
türübünlerin boş olacagı kesin çünkü o saatte teravih namazı var hemde hafta içi az taraftar olacak.keşke stad dolu olsa.
|
geleceklerı varsa goreceklerıde var elbete
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:06. |