SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Tecrübesizlik (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26889)

congarlim 21.08.2009 14:35

Cevap: Tecrübesizlik

arkadaslar elenmemiz cok normal sahtar cok güclu ama dünkü maca bakarken fener maci aklima geldi abdurahmani fener macinda neden oynamadi abdurahmani tbrkl ediyorum cok guzel oynadi seneye sahtar alir bence

sivastatlıbelam 21.08.2009 14:50

sivasspor çok başarılı 2 sezondan insanlara öyle güven verdi ki hiç kimse sivassporu 5. takım olarak düşünmüyordu herkes ligin en kral takımı olarak görüyordu.
beklenti yüksekti o yüzden bu tepkiler.

bülent uygun bilica,balili ve tumu gönderirken alternatifleri hazır demişti.

nerde biz mi göremedik acaba.

sewaz58 21.08.2009 14:52

Tecrübenin sürekli dile getirilmesinden sıkıldım artık devir değişti,çıkıp topu oynayan söke söke alıyor maçları ... Tecrübe o forma da saklı oynayan oyuncular da değil sürekli değişim içerisinde kadrolar ... Yani anlayacağımız takımların armasına,formasına,kurulduğu yıla bakacağımıza sahaya baksak herşey çok daha farklı olurdu ... Eğer bu şekil giderse bundan sonra sizin deyiminizle 'tecrübe' edeceğimiz herhangi birşey de kalmayabilir ... Yine de her zamanki gibi hep destek,tam destek ayağa kalkmayı başarabildiğimiz zaman heybetimizlen imrendireceğiz inşallah...

sivastatlıbelam 21.08.2009 15:06

[QUOTE=sewaz58;550925]Tecrübenin sürekli dile getirilmesinden sıkıldım artık devir değişti,çıkıp topu oynayan söke söke alıyor maçları ... Tecrübe o forma da saklı oynayan oyuncular da değil sürekli değişim içerisinde kadrolar ... Yani anlayacağımız takımların armasına,formasına,kurulduğu yıla bakacağımıza sahaya baksak herşey çok daha farklı olurdu ... Eğer bu şekil giderse bundan sonra sizin deyiminizle 'tecrübe' edeceğimiz herhangi birşey de kalmayabilir ... Yine de her zamanki gibi hep destek,tam destek ayağa kalkmayı başarabildiğimiz zaman heybetimizlen imrendireceğiz inşallah...[/QUOTE]

aynen katılıyorum.bakın tecrübesiz ! diyarbakırspor trabzonu trabzonda yendi .

basan savaşan iyi pas trafiği yapan takım kazanıyor ..

inşallah sivasda ayağa kalkacaktır ama transfer şart.

Dağcı 21.08.2009 15:40

[COLOR="Blue"]Tecrübesizlik olduğu apaçık ortada.

60'ncı dakikadan sonra sahada üç forvetin, çakılı oynayan 4 defansın varsa ortadaki 3 oyuncunun uefa şampiyonu takımın 5'li orta sahası karşısında yapacağı fazla bir şey olmaz, sadece madara olur başka bir şey değil.

Allah'tan hakem Petko'ya dayanamadı kırmızı kartı gösterdi de maç 4-0, 5-0'a gelmedi. :mad:

Bülent Hoca 1-0'dan maçı çevirebileceğini düşündü belki ama bu sadece düşüncede kaldı.

Kaybetmek acıdır, ancak Avrupa'da oynadığımız takımlarda sıradan takımlar değildi. Bunun da farkında olmak ta fayda var. [/COLOR]

enesarslan 21.08.2009 15:42

tecrübe bir yere kadar işe yarıyor. madem bütün iş tecrübede, biz ligde nasıl tecrübeli takımları geride bırakabildik? artık futbol 20 sene önce oynandığı gibi oynanmıyor arkadaşlar. biz nasıl savaşıp başarılar elde ettiysek yine aynı şekilde savaşmalıyız, 60.-70. dk da oyunu bırakmamalıyız...

sivastatlıbelam 21.08.2009 15:42

Sivasspor'daki kötü gidişin ana nedeni sizce nedir?
Teknik ekip23,7%346 Oy Futbolcular13,6%199 Oy Transfer hataları (Yönetim)60,1%878 OyDiğer2,5%37 OyTOPLAM OY SAYISI:

AJANSSPOR da devam eden anket arkadaşlar.

belki yönetim aklını başını alır bu sonuçtan sonra.

57 Mehmet 21.08.2009 15:47

yasin ve ersenden bize hayir gelmez,yasin zaten rakip takimin gol atmasi icin elinden geleni yapiyor ersen ise o´uzun boyuna ragmen sahada varmi yok mu bellli degil zaten bu ikili ilk 11de yer aldikca biz 9 kisiyle maclari tamamlariz rakiblerimiz ise 13 kisiyle karsimiza cikacaklar. yeni gelenlerin digerleri cogu yetenekli ve istekli olduklari belli takima isindiktan sonra ersen ve martinde kadroya alinmadigi sürece en kisa zamanda yine zirvede yerimizi aliriz

SEVDAMSIN58 21.08.2009 15:48

[QUOTE=gül5858;550861][B] Ersen sahada yetersizdi
Apdurahman dereli maçın bence maçın en iyisi idi Tabiki oynadıkca tecrübe sahibi olucak Sivas spor
Sivas spor'u eleştiren taraftarlar her kezin geçmişine baksın .Yiğidolar iyi oynadılar teşekkürler Sivas spor.[/B][/QUOTE]

dusuncelerinize katiliyorum insallah bu kotu gunleri atlatacagiz ama herseferinde fark yemeseydik keske

SEVDAMSIN58 21.08.2009 15:50

[QUOTE=özgühertaş;550893]aynen kardeş..................................[/QUOTE]

aynen aussi bendende.............................

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:01.