SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2692)

Tokatli 12.10.2005 22:33

Sonperde_60 cok guzel yazmisin gardas... Tokatlilar olarak herzaman Sivassporun yaninda olacagiz...

1967_DERNEK_10UR 12.10.2005 22:39

[b]SİVAS-TOKAT ELELE...[/b]

serhankaburcuk 13.10.2005 13:17

[b]Sivasspor Tokatspor kardeşliği herzaman devam eder...[/b]

BOUN 13.10.2005 14:00

[QUOTE=sonperde_60]selam değerli sivaslılar sivassporlular.süperligdeki üstün başarınızdan dolayı
sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.[/QUOTE]

Gardaş sitemize hoşgeldin. Tokat özümüz, sözümüz, kültürümüz, canımız, kanımız bir dost ve şirin kardeşimizdir, komşumuzdur, yani herşeyimizdir.İnşallah hep beraber hep birlikte daha güzel günlere....

rguler 13.10.2005 14:58

ne güzel birlik beraberlik mesajları veriliyor işte sporun ruhunu gerçek anlamda yansıtan bir örnek.biraz zor ama inşallah istanbul takımlarıda böyle onur verici güzellikleri yaşarlar.sağolasın tokatlı gardaş sizleride süperligde görmek dileğiyle

bbptek58 13.10.2005 15:01

SİVAS TOKAT İKİ KARDEŞ ŞEHİRDİR BU HER YERDE OLDUĞU GİBİ FUTBOLDA DA BÖYLEDİR SÜPER LİGDE SİZLERİN DE DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

Siir_Misali 13.10.2005 16:12

[QUOTE=sonperde_60]selam değerli sivaslılar sivassporlular.süperligdeki üstün başarınızdan dolayı
sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.[/QUOTE

BU GÜZEL DÜŞÜNCELERİN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM KARDEŞİM..BİZDE TOKATSPOR'A BAŞARILAR DİLERİZ..SENİN VASITANLA TÜM TOKATLILARA SEVGİ VE SAYGILARIMIZI İLETİYORUZ..HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUZ..ALLAHA EMANET OLUN...

gercek58li 13.10.2005 16:31

TESEKKÜRLER...

Saol Tokatli Gardasim,
Sezon basinda Tokatli gardasimizin biride Sivassporun maclarini Tokatta oynama ihtimaline cok sevindigini yazmisti,gerci olmadi ama Tokatlilarin Sivasspora sahip ciktiklarini biliyoruz.
Insallah Tokatsporda en yakin zamanda o günleri görür.
Hepinize yürekten tesekkürler...
Bunlar bir Sivasli olarak beni duygulandiriyor.

karayel-60 01.10.2007 17:45

--->: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK

Tokattan tüm yiğidolara slm... Tokatspor malesef geçen sezon yaşanan şanssızlıklardan dolayı küme düştü ve bu sene 3. ligde misafir takım olarak mücadelemizi veriyoruz.. ligin ilk maçında tokatta a.demirspor u 3-0, gümüşhanede gümüşhaneyi 1-0 ve son olarak da dün evimizde kastamonusporu 2-1 le geçerek 3 te 3 yapmıştır.... bu hafta da çoruma akıyoruz. orda da çorumsporu yenip önümüze bakacağız..

ayrıca Sivassporu da tebrik ediyorum. ligde emin adımlarla i,lerliyor. ligdeki konum itibari ile durumu güzel.. biz Sivassporu en iyi yerlerde görmek istiyoruz...

...sevgiler...

Ibrahim1983 01.10.2007 17:58

--->: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK

[B][I][CENTER]Aramiza hosgeldiniz tokatli gardaslar Tokat spor´a Basarilar[/CENTER][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:09.