![]() |
Cevap: İFTARA DAVET (İSTDER) ve SİVSSPOR.COM
[COLOR="DarkRed"][B]1: Murat SARI
2: ....... SARI 3: Recep YÜKSEL 4: ........ YÜKSEL 5: Ömer COŞKUN 6: ....... COŞKUN 7: Ali SARI 8: Oğuz SARI 9: Osman GÜNAY 10: Orhan ÇALIŞKAN 11: Orhan ÇALIŞKAN 12: Sebahhattin BELKAVLİ 13: Mehmet ALTUNTAŞ 14: Tolga ALTUNTAŞ 15: Mustafa ERDOĞAN 16: Bülent ORBEYİ 17: Ali BEYDE 18: Mustafa PARLAK 19: Kerem İNCİ 20: Ahmet TURAN 21: Ayhan YILDIZ 22: Ahmet KUTUK 23: Saffet KIZILENİS 24: Ahmet KÖÇTÜRK 25: Ahmet KOÇTÜRK 26: Muarrem PEKTAŞ 27: Muhlis BAYRAK 28: Murat KANIK 29: Murat KANIK 30: Murat KANIK 31: Murat KANIK 32: Nazım GÖLTÜRK 33: Osman YAVUZ 34: Ünsal YILDIZ[/B][/COLOR] |
Cevap: İstanbul'da İftar'a Davet
allah kabul etsın çok isterdım aranızda olmak kaynaşmak orda olanlar çok şanslı gercekten örnek davranış KENDI ADIMA TEBRIK EDIYORUM HA AFIYET OLSUN
|
vay kardeşlerim benim be.her yerde gösteriyosunuz kalitenizi,ama bence SİVASlı olmayan misafirlerde davet edilmeli bence,olnarda tanısın SİVASkültürünü,yemeklerini SİVASLI misafirperverliğini diye düşünüyorum.ama yinede önce o kaybetmiş olduğumuz tutkunluğu yeniden sağlayalımALLAHın izniyle,bravo aynen böyle devam arkadaşlar
|
[COLOR="DarkRed"][B]İnşallah Geçen sene olduğugibi güzel olur
teşekkürler İSTDER ve Sivasspor.com[/B][/COLOR] |
[B][COLOR="Red"]Geçen seneki iftarda çok güzeldi inşallah bu kez de çok güzel olur.Recep abi gelecekler için yolu tarif edersen seveniriz :) (ben biliyorum ama ne olur ne olmaz) Yarın detaylı bir bilgiyle kaç kişi geleceğimizi de bildiririm.[/COLOR][/B]
|
[B]Şimdiden hayırlı iftarlar diliyorum.
Hayırlı ramazanlar dileriz. Recep yüksel abimize saygılar sevgiler[/B] |
öncelıkle boyle guzel organızasyon ıcın herkese tesekkurler yanlız bız avrupa yakasındayız oraya ulasım bıraz zor nasıl olacak bı bılgılendırme yapılırsa sevınırız ıyı calısmalar..
|
GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR HAYDARPAŞA NUMUNE HASTANESİNİ ADRES OLARAK BAZ ALIRLARSA BULMALARI DAHA DA KOLAY OLACAKTIR SEYAMİ ERSEK KALP HASTANESİ VE HAYDARPAŞA NUMUNE HASTANESİNİ GEÇER GEÇMEZ 50 METRE SAGINDA KIRMIZI BEYAZ KÖFTE SALONU DİYE YAZAR ÇOK GÜZEL BİR İFTAR YEMEGİ OLACAGINDAN EMİNİM TÜM HEMŞERİ OLMAYAN VE HEMŞERİLERİMİZİ BEKLİYORUZ .
SAYGILARIMLA MURAT SARI |
recep abi benide yassana abi bende gelcem inşallah
|
[COLOR="DarkRed"][B][U]İFTARA DAVET (İSTDER) ve SİVSSPOR.COM [/U][/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]1: Murat SARI 2: ....... SARI 3: Recep YÜKSEL 4: ........ YÜKSEL 5: Ömer COŞKUN 6: ....... COŞKUN 7: Ali SARI 8: Oğuz SARI 9: Osman GÜNAY 10: Orhan ÇALIŞKAN 11: Orhan ÇALIŞKAN 12: Sebahhattin BELKAVLİ 13: Mehmet ALTUNTAŞ 14: Tolga ALTUNTAŞ 15: Mustafa ERDOĞAN 16: Bülent ORBEYİ 17: Ali BEYDE 18: Mustafa PARLAK 19: Kerem İNCİ 20: Ahmet TURAN 21: Ayhan YILDIZ 22: Ahmet KUTUK 23: Saffet KIZILENİS 24: Ahmet KÖÇTÜRK 25: Ahmet KOÇTÜRK 26: Muarrem PEKTAŞ 27: Muhlis BAYRAK 28: Murat KANIK 29: Murat KANIK 30: Murat KANIK 31: Murat KANIK 32: Nazım GÖLTÜRK 33: Osman YAVUZ 34: Ünsal YILDIZ 35: Adem GÖZE[/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:26. |