![]() |
Cevap: TSL/Sivasspor-Diyarbakırspor maçı tahmin ve
Eğer bu maçı da alamazsak işimiz çok zor....
|
[B]Diyarbakır'ın hücüm hattındakı 2 ismide cok atletik oyuncular . Çok çabuk alan değiştiriyorlar. Araya atılacak her pas bizleri için tehlike olacak Özelikle Sedat'ın üzerine oynarlarsa Sedat kırmızı kart bile görebilir.
Macı belirleyecek kısım bence bizim defans hattımız olacak ama ne olursa olsun bu maçı kazanmamız gerek. Çok klasık bir söz vardır ya '' Vur kır parcala bu macı kazan'' diye bu söz sanırım hiç bu kadar anlamlı olmamıştı.[/B] |
ARKADAŞLAR BU TAHMİN TABİ SİVAS ERKEN GOL BULUR İSE FARK YAPAR
|
Diyar bu sene iyi bi kadro kurdu ama inşallah bu maçta kazanan taraf biz olacağız. Başkanlarının konuşmasını dinledim Sivassporu model olarak yola çıktık dedi. Anlaşılan bu sene başarılı olacaklar
|
fark atamayız,bu defansla gol de yeriz 2-1 alırız diyorum
|
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"]Zor mac olacak bu kesin, ama Sivasspor yuklenirse alir maci, yeterki Sivas Kazanmak icin ciksin sahaya.....[/FONT][/COLOR]
|
süper ligde kolay maç yok bence çıkıp alıcaz bu maçı başka yolu yok. bügüne kadar hep güçlü rakiplerle oynadık (trabzon hariç), artık SİVASSPOR zamanı ;):D
|
[B]2-1 ya da 2-0 alırız maçı,artık kazanmaya başlamanın zamanı ;)[/B]
|
1-0 olsun bızım olsun.dıyarbakır ıyı takım hafıfe alırsak boynumuz bukuk ayrılırız sahadan.fark olur dıyenlerede sadece guluyorum..
|
umarım dostça bir maç geçer 2 otobus sivasa geliyouz..
beladan korksaydık manşet olmazdık ölumden korksaydık DİYARBAKIRLI olmazdık..... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:28. |