![]() |
Cevap: Sivasspor "sabır" İstiyor !
arkadaşlar size bir sorum bundan 5 sene önce birileri çıkıp sivas şampiyonluğa oynuyacak avrupaya gidecek deseler kim inanır hiç kimse ama bu başarının mimarı bülent hocaya haksızlık yapılmadı mı:mad: ewet sivas çok kötü oynuyor sivası bu noktaya gelmesinde tek sorumlu bülent hocamı biraz elimizi vicdanımıza koyalım bülent hoca gitse kim gelecek allah aşkına gelen takımı düzeltebilirmi eğer bu takım küme düşecekse bile ve bülent hoca bu takımdan gidecekse bile biz sivas olarak vefa borcunu böylemi göztermeliyiz değerli hemşerilerim takıma destek olmalıyız.
|
sabırmı helal olsun..... bize sabır diyene kadar bülen uyguna sor takımın hali ne 12 haftaya sen düşmeye oynarsın 3 macta ne yaptın ki 12 macta ne yapasın tam olarak garantilersin düşmeyii
|
[QUOTE=sevdikseni58;555807]sabır sabırda nereye kadar sabreden dermiş misali gelen giden vurmasın sonra[/QUOTE]
sen rahat ol gardas iyi günler yakindir gecen senede ibb ve gaziantep maclarini unut mayin bunlarda o maclar gibi is kazasi |
SEVGİLİ FİKRET ÜNSAL SEN GAZETECİSİN. BİR ARAŞTIR. TÜRKİYEDE ÜÇ YILVE DAHA FAZLASI HANGİ TEKNİK DİREKTÖRE ŞANS VERİLMİŞ. BAK DÖRDÜNCÜ SEZONA GİRİYORUZ. TAKIMIN DAHA ÇOK OTURMUŞ ŞAKIR ŞAKIR FUTBOL OYNUYOR DURUMA GELMİŞ OLMASI GEREKMEZMİ.
SEVGİLİ FİKRET ÜNSAL BİZ APTAL DEĞİLİZ. NEYİN NE OLDUĞUNU BİLİYORZ. BÜLENT UYGUN BU TAKIMI MAHVETTİ SİZLER BİRLİK OLDUNUZ BU ...TEMİZLİYEMİYORSUNUZ. İYİ VE OTURMUŞ TAKIMIN OYUNCULARI NEDEN SATILIR. ÜSTELİK ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDECEKKEN. BİR KAÇ TAKVİYE İLE DAHA SAĞLAMA ALINMASI GEREKİRKEN NEDEN TAKIM TAMAMEN ELDEN ÇIKARILDI. SİZLER NE BİÇİN YÖNETİMSİNİZ. NEDEN MÜDAHALE ETMEDİNİZ. EĞER FUTBOLDAN ANLAMIYORSANIZ NEDEN YÖNETİMDESİNİZ. BÜLENT UYGUNU BU KADAR KORUYOR VE KOLLUYORSANIZ NE GİBİ BİR ORTAKLIĞINIZ VAR AÇIKLAYIN. BUNLAR ACI ŞEYLER. SİVASA VE SİVASLIYA YAZIK ETMEYİN. AVRUPADAKİ SİVASLILAR AĞLIYOR. BAŞKA ŞEHİRLERDEKİ SİVASLILAR KAHROLUYOR. BU TAKIM HAZIRLIK MAÇLARINDA DÖKÜLDÜ NEDEN İZLEMEDİNİZ NEDEN UYARILARDA BULUNMADINIZ. SUÇLU ASIL SİZSİNİZ. ÇIKIP BEYANAT VERMEYİN LÜTFEN. |
Gardaslarim Güzel sabir edelimde benim anlamadigim sampiyonlar liginde oynamak UEFA da oynamak herzaman nasip olmaz bunlari biliyorlardi neden bu kadar futbolcu gönderdiler buralarda para vardi bu maclari kazandiktan sonra gönderselerdi transfer austosun sonuna kadar devam ediyordu biraz kurnaz davransalardi ya üc dört futbolcuyu tutsalardi bu zamana kadar Horlandadaki hazirlik maclarina gittim orada begenmedim dedim önemli olan uluslar arasi maclar onlari da kaybettik lige geldik yine aynisi INSALLAH BU SENE IKINCI LIGE DÜSMEYIZ Selamlar.
|
sen hec konusma uysal takima ugursuzluk yapiyon cenesi dusuk adam seni biz sivasspora guveniyoz basaracak arkadas okadar baska yolu yok
|
Ne dualar kurtarır bizi artık ne de zaman
Unutabilmek gerek bazen ağlamadan Ne yeni bir aşk avutur bizi ne de geçmişin izi Kabullenmek gerek bazen yenilgiyi şuan sadece zamana ihtiyacımız var |
sabretmek değil transfer istiyor bu taraftar...
|
12 inci haftanın özelliği ne acep niye 7 -8.ci haftalar değilde 12 .ci haftadan sonra deniliyor anlıyan varmı yoksa garantiden sonra birşeyler mi olacak allah korusun
|
12 haftamı dalgamı gecıyorsunuz taraftarla sayın unsal hadı 5 6 veya 8 haftaya kadar desenız amenna buneya 12 hafta senın bu 12 hafta sure ıstemenın altında bır cıban oglu var ama ney kokusu yakında cıkar 12 hafta buneye sıvasspor kulubu futbolcular yonetım hoca hepınız bıtkısel hayattasınız galıba
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:16. |