SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   İzmir İftar Organizasyonu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27144)

GokhanTurna 07.09.2009 07:33

Cevap: İzmir İftar Organizasyonu

[QUOTE=canımözsivaslım;558625]canım abilerim canım kardeşlerim canım hemşerilerim ben izmirdeyim 13 ünde ankaradaki iftardayım burdan 3 arkadaş gitcez davet edildik .neden ankara ile aynı tarihte yapma gereksiniminde bulundunuz aynı tarihe gelmese izmirdekinede katılırız..rica etsek imkanlarınız el verirse başka bir tarihte olamazmı ömür koçak[/QUOTE]

katılacaksanız 2 gün 3 gün ileri bi tarihe erteleyebiliriz dimi Yalçın Abi ?

enesarslan 08.09.2009 00:02

hayırlı iftarlar 'izmirliyiğidolar'...:)

Besyo_cu 08.09.2009 03:05

[B]Sitemizin yeni üyelerinden İzmirdeki arkadaşım da iftar organizasyonunuza katılmak istiyor. İşlerinin yoğunluğundan bu aralar sitemize giremıyor listeye eklermisiniz.

Nedimunluer[/B]

GuVeN 08.09.2009 04:15

gökhan benı lısteden kaldır ıstersen kardesım. manısa macınada gelemeyecem buyuk ıhtımal.ayın 12 sınde yolcuyum. iftarı sivas da yapmak nasipmiş..

Salim58 08.09.2009 07:03

[B]izmirdeki kardeşlerimize şimdiden hayırlı iftarlar emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkürler[/B]

izmirliyiğido35 08.09.2009 08:08

ben de burdayım.... duruma göre birkaç kişi getirebilirim...

izmirliyiğido35 08.09.2009 08:25

benim aklıma şöle bi fikir geldi ama bilmem ne dersiniz manisa maçı cumartesi saat 21:00 da iftar programımız pazar günü ben derim ki cumartesi günü iftarımızı manisada açıp ordan stada maç izlemeye gidelim diye düşündüm nasıl olur sizce sadece bi fikir...

Örükcülü 08.09.2009 08:59

Bence 11.Eylül.2009 - Cuma akşamı yapılsa daha iyi olurdu.Hem iftarımızı yapar hemde ertesi günkü maç için konuşuruz. Benim de fikrim bu.

GokhanTurna 08.09.2009 11:15

[QUOTE=izmirliyiğido35;558922]benim aklıma şöle bi fikir geldi ama bilmem ne dersiniz manisa maçı cumartesi saat 21:00 da iftar programımız pazar günü ben derim ki cumartesi günü iftarımızı manisada açıp ordan stada maç izlemeye gidelim diye düşündüm nasıl olur sizce sadece bi fikir...[/QUOTE]

Güzel fikir bi Yalçın abi ile konuşayım

basayev58 08.09.2009 12:16

[QUOTE=GokhanTurna;558947]Güzel fikir bi Yalçın abi ile konuşayım[/QUOTE]

Arkadaşlar bende Cuma günü İstanbul'da olacağım için Cuma iftarına katılamam.
Ama Cumartesi maç öncesi iftar fikri bence çok güzel.Hatta Manisa'daki Manisaspor Kepapçısında iftar açarız bu sayede Manisasporlu kardeşlerimizle hem iftar açmış hemde sohbet etmiş oluruz.
Ama benim asıl fikrim şuydu.Biliyorsunuz takım Manisa maçından sonra Denizli maçına çıkacak.Eğer mümkün olursa -bunun mümkün olabilmesi için İzmir'deki derneğin devreye girmesi lazım- İzmir'de futbolcular,yönetim,teknik heyet ve taraftarlar olarak güzel bir iftar organizasyonu yapılabilir.Ayrıca İzmir spor basını ve spor camiasından kişilerde davet edilebilir.Bunun için dediğim gibi devreye derneğin girmesi veya sponsor bulunması lazım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:14.