![]() |
Cevap: İY Manisaspor maçına gidiyoruz
bu arada sivaslılar nete takılıpda buraya cok bakmayan ve ızmırde yaşayan hemserılerımız var mıdır?bı konuda orda acabılecek bırı var mı aramızda?
|
o zaman açalım orda da bi konu...
|
O halde [url]www.sivaslilar.net[/url] 'te de haberi açıyorum o zaman...
AYK |
Ücret ?
|
Buca dernek yetlisi nerde bi irtibat kursak telefon numarası falan yok mu
|
selam arkadaşlar izmirden manisa maçına bi organizasyon var mı varsa 2 kişi gelicez bilgilendirirseniz sevinirim
|
[QUOTE=izmiriyigidosu;559323]selam arkadaşlar izmirden manisa maçına bi organizasyon var mı varsa 2 kişi gelicez bilgilendirirseniz sevinirim[/QUOTE]
kardeş düzenliyoruz işte katılcakmısınız |
[QUOTE=serseriromantk;559226]eyvallah gardasım benim ewet izmirli olduk da ne yapacam orada bilmiyorum hayatımda 1 kez geldim bucaya ve 4 saat durdum kayıt oldum geri geldim korkuttu biaz beni bu sehir can gardasım...[/QUOTE]
dostum sen çık gel buca sivaslı mekanı emin olki sivas nüfusu kladar bucada sivaslı bulacaksın her adımın sivaslı olacak geldin de yanlız mı olacaksın allahın izniyle yavru vatan dielim eğer bi sıkıntın olursa 05544263246 ben fatih polat izmirli yiğidolardan bu arada arkadaşlar ayarlayabilirsem cumaya kadar hbrdar edeceğim maça gelmek için |
inşaallah ilk galibiyetimizi sizlerle tadarız izmirli yigidolar...
|
[B]ne mutlu bizlere her bölgede her ilde taraftar gurupları ve topluluklarımız var sıra başkente de gelecek bizlerde burda destekleyeceğiz inşallah
ben şimdiden manisa maçında takıma destek olacak tüm kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum [/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:47. |